Најновије

ДРАГАН ЈОВАНОВИЋ ОТКРИО: Слободана Милошевића је код Рокфелера чекао шок! (ВИДЕО)

Ана Брљотић је веома опасна особа по Србију. Њу већ позивају на седнице у Билдерберг, у Комитет 300. На њу владари из сенке најозбиљније рачунају, а нису узели ни Вучића ни било кога од његових – рекао је писац и колумниста НИН-а Драган Јовановић гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст. 

Драган Јовановић. (Фото: Јутјуб)

Како је рекао, ради се о људима који не само толеришу „једнополне заједнице“, него је то један од њихових пројеката како би смањили број становника на златну милијарду.

Он је говорио и о чувеној банкарки Борки Вучић, коју је звао „тетка“ и са којом је био близак, а по његовим речима „она је улазила код Рокфелера као у кафану“.

-  Једном је са собом повела Слободана Милошевића и за тај пут добили су по 500 долара дневнице. Слоба је одмах одлучио да за тај новац купи одело, да се појави у новом оделу код Рокфелера. Борка му је рекла: „Јесте баш ћеш ти оделом да фасцинираш Рокфелера, купи нешто Мири за те паре, неки поклон“. Међутим, он је ипак одлучио да купи ново одело – испричао је Јовановић. 

Он је навео да их је богаташ дочекао те су заједно ушли у лифт. У једном тренутку Рокфелер је подигао руку „да притисне сто и неки спрат“, а онда су угледали нешто што их је шокирало. Шта се даље догодило и шта им је показао Рокфелер, можете погледати на видео снимку. 

Јовановић је навео да је краљ Александар Карађорђевић био масон, а да му је вајар Иван Мештровић био шеф ложе, па је краљ морао да га слуша. 
- Мештровић је био шеф ложе и он је наредио да се сруши Жрнов до темеља и тамо дигао споменик незнаном јунаку – казао је Јовановић.

Говорећи о ситуацији у Француској, рекао је да је тамо стање пред војним ударом, што се види из писма упозорења које су генерали послали председнику Емануелу Макрону.

- Прво су пензионисани генерали тражили да се обустави даљи улазак миграната у Француску. Па, пошто то Макрону изгледа није било довољно уверљиво, онда је око 150.000 војника затражило то исто. А међу потписима су и они из Легије странаца. Да сам на Макроновом месту ја се ту не би много зезао поготово што та војска има логистику и код Марин ле Пен. Свашта може да се деси. Да би се спречио грађански рат увешће се нека војна хунта – уверен је саговорник Хелмкаста.

Према његовим речима, овакве вести из Француске слабо допиру до наших медија, а разлог је да се не шире такве идеје и у Србији. 

- Ја сам више пута рекао да излаз из ове ситуације видим само у војном удару, једино тако може да се спречи српски грађански рат у којем би било крви до колена. Софистицирана војна управа би могла Србију да доведе у ред за четири пет година. Генерали су Грчку довели у ред, Шпанију, да не помињем Јужну Америку. Зато те вести из Француске не пролазе ни на режимској телевизији ни на овим тобоже опозиционим – закључује Јовановић. 

Он је казао да то треба да изведу  пуковници и мајори, јер су генерали „по дефиницији купљени“ или су „толико стари да се не би бавили тим пословима“. 

- Пуковници увек и изводе пучеве, а не генерали. По мени, то треба да изведу пуковници и мајори. Ако Србија нема пет шест таквих пуковника и мајора, онда нека нам је Бог у помоћи – рекао је он. 

Јовановић је говорио и о томе како су својевремено најмање двапут хтели да га „уцмекају“ јер је као новинар откривао државне тајне. Говорио је и о храму Бога Вида који је направио на Старој планини, а такође је и открио тајну београдског „Бермудског троугла“.

Неодређени статус Приштине за Вашингтон постаје велики проблем! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА