Најновије

О, КАКВО ЗАТАШКАВАЊЕ СМРТИ ЦВИЈАНА! Нећете веровати ко је био поступајући тужилац! (ФОТО)

Актуелни режим упорно заташкава насилну смрт некада високог функционера СНС Владимира Цвијана чији је леш испливао из Дунава 5. јануара 2018. године, а последњи чин ће вас запрепастити.

Владимир Цвијан (фото: Јутјуб)

Наиме, адвокат Иван Нинић је тражио податке о томе ко је био поступајући заменик јавног тужиоца, који је добио у надлежност да истражи Цвијанову смрт, а јуче је избацио и твит за који је закачен документ са одговором тужилаштва на то питање.

Нинић је написао да је на јасан захтев да му се достави ИМЕ и ПРЕЗИМЕ заменика јавног тужиоца, који је обрађивао предмет Цвијан, од, како је навео, госпође “Содома и Гомора” Наташе Кривокапић, добио одговор да је у предмету “поступао тада дежурни заменик Вишег јавног тужилаштва у Београду”.

“Мајмунишу нас 24 часа”, написао је на крају адвокат Нинић.

Одговор тужилаштва (фото: Твитер)

Дакле, јавни тужилац Наташа Кривокапић открила је топлу воду, и на питање ко је био поступајући јавни тужилац, рекла је да је то био “тада дежурни заменик јавног тужиоца”.

С обзиром да је леш пронађен у СУБОТУ, 5. јануара 2018. године, јасно је да је у питању био дежурни заменик јавног тужиоца, будући да викендом, као и ноћу, тужилаштво не ради, већ су за рад ван радног времена одређени дежурни тужиоци који ће бити позвани од куће ако се деси неки злочин или други догађај који личи на злочин. Другим речима, Наташа Кривокапић није открила ништа.  

Ако је хтела да буде духовита, онда тај њен духовит чин можемо да упоредимо са сценом из стрипа Алана Форд, из епизоде “Убијте критичара”, када на питање “Ко је убио критичара са 126 убода ножем”, мистер Ламп одговара: “Убица”. 

Сцена из епизоде “Убијте критичара” (фото: Алан Форд)

Дакле, и Наташа Кривокапић је дала исто тако генијалан одговор.

Међутим, не уздамо се у то да је заиста покушала да буде духовита по угледу на стрип јунака, већ је по свему судећи добила наредбу да сакрије име поступајућег јавног тужиоца. А, ако се не сме знати име поступајућег тужиоца, то се чини из разлога како га јавност не би испитивала и постављала му питање: “А на основу чега си ти, поступајући тужиоче, закључио да је Цвијан извршио самоубиство”.

Јасно је да, скривањем податка о поступајућем тужиоцу, овај случај све више смрди.

А свега десетак дана након Цвијана, убијен је Оливер Ивановић, и управо је почело суђење за убиство, опширнијеОВДЕ.

Извор: Правда, Н. Булатовић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА