Најновије

"Док будем жив говорићу о кољачу Орићу!"

На јучерашњу изјаву министра унутрашњих послова Александра Вулина на комеморацији погинулим Србима у селу Залазје код Братунца када је рекао да је "Насер Орић злочинац, крволок и убица", реаговао је и ратни злочинац Орић:

Насер Орић. (Фото: Јутјуб)

- Александар Вулин је будала, односно, дворска луда Београда - рекао је Орић за босанске медије и додао како је министру "или ударила сунчаница у главу или је спреман за специјалну установу". 

Подсећамо, терористи тзв. армије БиХ извршиле су стравичне злочине у Кравици за Божић 1993. године. Тада су Орићеви кољачи масакрирали 49 становника тог српског села надомак Братунца.

На увреде које му је упутио, министар Вулин је одговорио оштро.

- Срби у Залазју су извршили масовно самоубиство. Још 3.000 Срба у Подрињу се убило или је страдало од кише и ветра. Судија Илић, не само да је себи ископао очи, већ се и сам заклао. Пресудом Хашког трибунала, Насер Орић је ослобођен од сваке одговорности за свако зло које је починио. Док будем жив, док ме неко од криминалаца банде Насера Орића не буде убио, говорићу истину о колјачу Орићу. Моја глава је мала цена за истину коју говорим - поручио је министар унутрашњих послова Републике Србије Александар Вулин, реагујући на напад и на увреде које је на његов рачун изнео ратни злочинац Насер Орић. 

Ако вас не пусте на посао без вакцине или ПЦР урадите ово! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА