Најновије

ШТА НАМ РАДЕ СЛОВЕНЦИ! Комерцијална банка затварање филијале представља као "унапређење пословања", а гужве ненормалне!

Откад је словеначка НЛБ банка преузела Комерцијалну банку, често ћете затећи гужве пред вратима ове банке, а чекање за обављање уобичајених трансакција траје у неким филијалама често и преко сат времена, а дешавало се да изађе и на скоро два сата.

Ред пред Комерцијалном банком (фото: Правда)

У Комерцијалној банци то објашњавају ковид мерама, те да не сме да им ради сваки шалтер, већ сваки други, како би се направио размак. И уместо да направе стаклене зидове између шалтерских радника, ако је већ то проблем, лепше им је да се стварају гужве и да их незадовољни клијенти напуштају.

Најновији потез горко је насмејао клијенте ове банке. Они су послали обавештење клијентима чија је матична филијала у Македонској улици у Београду, у којој их обавештавају да њихову документацију пребацују у филијалу на Тргу Николе Пашића. Међутим, нигде не спомињу да је реч о гашењу експозитуре, иако то јесте, већ говоре о “унапређењу пословања”  и “спајању са већом експозитуром”.

Ево шта кажу:

“Са жељом да унапредимо пословање са клијентима и обезбедимо Вам још квалитетније сервисе и услуге, експозитура Комерцијалне банке у Македонској биће спојена са већом експозитуром у Београду на Тргу Николе Пашића 2 (Игуманова палата), и на овој адреси наставља са радом од 19.07.2021. године.

Ваши подаци и документација биће аутоматски пребачени у нову експозитуру, коју у сваком тренутку можете променити подношењем захтева у експозитури коју сами одаберете.

Ваши уговори, услуге, бројеви рачуна и платних картица остаће непромењени, а на располагању Вам остају и све остале експозитуре и банкомати из разгранате мреже наше банке.

За још једноставније, брже и повољније обављање свакодневних трансакција, саветујемо Вам електронско и мобилно банкарство, доступно са било ког места, двадесет четири часа дневно, седам дана у недељи и 365 дана у години.”

Иако је јасно између редова да се ради о затварању филијале у Македонској улици, како се уместо речи “гашење” помиње реч “унапређење”, за сваки случај смо то проверили у Комерцијалној банци, где су нам потврдили да се ова филијала “нажалост гаси”, како нам је речено.

Није нам јасно о каквом се унапређењу пословања ради, ако се зна да редови за новац посебно у овој банци подсећају на редове за уље и шећер из деведесетих година, а да смањењем броја експозитура гужве могу бити само веће.

Гужве испред Комерцијалне банке зимус (фото: Правда)

Такође, нисмо сигурни да је “спајање са већом експозитуром” примерена синтагма, будући да се ове две филијале не могу физички спојити, јер су у различитим улицама које се чак и не секу, већ се само ради о пребацивању посла које обављају две експозитуре, у једну од њих. 

Но, мора се честитати новим власницима, да имају заиста добру пи-ар службу која празну чашу приказује као полупуну.

Како је министар финансија Мали духовит човек, па оптужује бивше пајтосе да су лопови, читајте ОВДЕ.

Извор: Правда, Н. Б.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА