Најновије

ПРЕОКРЕТ У ЦРНОЈ ГОРИ: Медојевић објавом шокирао све - ДПС прекида бојкот и спашава Бечића и "Криву" владу!

Председник Покрета за промене, један од лидера Демократског фронта Небојша Медојевић поручио је да ДПС прекида бојкот и на тај начин спашава Бечића и “Криву” Владу.

Небојша Медојевић. (Фото: Јутјуб)

- ДПС прекида бојкот Парламента и поставља питање премијеру. ДПС пита Премијера када ће покренути питање поверења својој Влади, јер је изгубила поверење већине која је изабрала? Као што сам и најавио. ДПС се враћа у Парламент и спашава Бечића и криву Владу. Природно је и нормално да партије које имају исте газде у иностранству и који су слепи послушници глобалне дубоке државе, ковергирају ка политичком савезу. Једноставно, мора да се ради како Сорош каже - сматра он.

Медојевић је казао да су Бечић и Кривокапић маневром ДФ ушли у нерешив проблем.

- Председника Скупштине и Председника Владе подржава само 14 од 41 посланика већине. То је јасна криза Владе, Парламента и криза легитимитета Власти. ДФ је својим бојкотом Парламента само јавности показао да су ДПС, Демократе Ура и власници Вијести под контролом центра моћи ван Црне Горе и да се ради о истој политици. ДПС је под притиском амбасада морао да прекине бојкот и спашава редова Алексу од блокаде рада Парламента. ДПС је прошлост. Он се распада. Никад више неће доћи на власт. Али глобална дубока држава је заинтересована да остане иста политика. И после Мила, Мило - прецизира Медојевић.

DPS PREKIDA BOJKOT PARLAMENTA I SPASAVA BEČIĆA I KRIVU VLADU!!! DPS prekida bojkot Parlamenta i postavlja pitanje...

Posted by Nebojsa Medojevic on Tuesday, July 20, 2021

- ДПС са Милом Ђукановићем је превише крупан залогај за Алексу јер зна да му то бирачи не би опростили. Али он рачуна на ДПС без Мила Ђукановића са младим "модерним" снагама Ракочевић, Живковић, Николићи итд итд. Чувено "здраво" крило ДПС-а. То је идеја власника Вијести. Да Мило оде,да они преузму шверц и ликративне послове, а да политика ДПС остане. Да се ништа не мијења, осим конта на њиховим жиро рачунима - казао је Медојевић.

- ДПС поставља питање Кривом и тако даје легитимитет крњој Скупштини и крњој Влади.За ово народ није гласао. Ово је издаја и превара бирача. Сад је јасно ко је у дилу са ДПС и зашто ДФ није могао у Владу. Са нама нема дилова иза леђа наших бирача и нашег народа. За нас нијесу гласале Амбасаде и Сорош. Ако Алекса и Дритан желе да владају са подршком ДПС, и не желе да врате мандат народу, који за то није гласао, нека то јавно кажу и онда нам опет преостаје улица и протести - закључио је он на свом Фејсбук профилу.

Ердоган спрема договор са талибанима, турска војска ускоро на новом задатку! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА