Најновије

Ево шта нас чека на зиму: Ковид терор тек почиње, ово је паклени план

Да бисмо боље разумели шта нас очекује ове зиме, прво морамо знати шта је дугорочни план, односно шта је та нова-нормална будућност коју нам желе наметнути. Јер кад знате шта је крајњи циљ, онда много лакше разумете зашто раде то што раде, јер то видите као кораке потребне да нас доведу до крајњег циља. А њихов крајњи циљ је друштво потпуне контроле. Друштво у којем ће људи имати инсталиране поткожне чипове (Kовид пасоши су само корак у том смеру) у које ће бити уписани сви наши лични подаци, медицински картони, дигитални новац итд. Кроз овај чип влада ће моћи да лоцира у било ком тренутку не понашате се као добар роб, чип ће искључити и нећете моћи нигде да одете и купите било шта.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Пише: Данијел Клаић

Они желе да уведу светску владу, коју су већ напола увели са Светском здравственом организацијом, коју све земље морају понизно да слушају. Желе да уведу дигиталну валуту и потпуно укину готовину, јер не могу да контролишу готовину, помоћу ње можете купити нешто за шта нико не зна. Они желе систем у којем ће све бити записано, свака трансакција. И наравно, све ће бити повезано преко 5Г мреже, а како би осигурали да нико не може да побегне, изградиће огромну сателитску мрежу од преко 40 000 сателита коју Елон Мaск и Џеф Безос већ убрзано граде са својим корпорацијама.

То је укратко, али овде има много више фактора, такође планирају да у потпуности промене економију кроз Велико ресетовање о којем тренутно немамо места да пишемо. Тако да можемо видети да су ствари врло сложене и да се деценијама против нас гради огроман систем потпуног и коначног поробљавања из којег неће бити излаза. Али да би дошли до тога, оно што је тренутно најважније за манипулаторе је да су сви становници планете вакцинисани. Сваки мушкарац, жена, дете и старац, апсолутно сви.

Али знајући све ове информације, схватате колико им је важно да вакцинишу апсолутно сваког појединца на овој планети – како би избегли постојање „контролне групе“. Јер ако се после пар година покаже да су невакцинисани много здравији од вакцинисаних, како ће то објаснити? Због тога ће подивљати у наредном периоду испред нас. Они ће потискивати вакцине на најбруталнији и најагресивнији начин на који можете замислити.

Баш док пишем овај текст, премијер Пленковић је најавио да предузетници који нису вакцинисани више неће моћи да добијају државну помоћ. Ово је сјајан показатељ у ком смеру ће ствари ићи, ако то наравно допустимо. Ако прођу, следећи корак биће обавеза вакцинације за све оне који зависе од државног буџета. То ће радити постепено, прво здравствени радници, затим можда наставници, и наравно полиција и војска. Све ове категорије већ врше притисак да се вакцинишу, али још увек нема услова. Затим ће прећи на запослене у државним фирмама, затим оне који зависе од државе или послују са државом. Сасвим је могуће да покрену и укину здравствено осигурање за невакцинисане. И запослени и незапослени. А онда када вакцинишу велику већину, тада ће увести обавезу вакцинације за остатак, а ако дођемо до те фазе, верујте да се неће ничега плашити, чак ни да војска иде од куће до куће и присилно вакцинише читаве породице, на пример у Израелу неки политичари већ предлажу. Обрис изгледа отприлике овако:

1. Корак: Добровољци се прво вакцинишу

2. Корак: Позитивни подстицаји попут учешћа у лутрији, давања новца или ваучера, дељења разних погодности и бесплатних ствари

3. Корак: Уцене и негативни подстицаји попут забране невакцинисаним људима да улазе у кафиће, ресторане, тржне центре и разне облике дискриминације

4. Корак: Повећавање притиска на невакцинисане и законско увођење обавезне вакцинације

5. Корак: Законско кажњавање невакцинисаних, затвора и / или присилних вакцинација

6. Корак: Увести редовну обавезну вакцинацију сваких 6 месеци са 2 дозе генетске вакцине

7. Корак: Најавите и представите поткожни микрочип уместо ковид-пасоша на мобилном телефону

8. Корак: Потпуна контрола сваког аспекта нашег живота, укидање демократије и увођење светске тиранске владе.

9. Корак: Велико смањење броја људи на планети. Генетска модификација преживелих. Крај људске расе какав познајемо.

Временом ће невакцинисанима бити забрањен улазак практично свуда, осим у супермаркете за храну и апотеке, иако ће им у последњој фази такође бити забрањени. Наравно, ако то дозволимо. За Канаду већ знамо да је план невакцинисане држати у трајном закључавању, затим их прогласити опасним за друштво као потенцијалне ширење болести, а затим их одвести са породицама у посебне кампове који су већ у изградњи и запленити све њихове имовина. Да, у Канади се граде концентрациони логори, мада се они тако не зову, зову се места за карантин корона, али се налазе у шуми и имају високу ограду. Паметно. У САД имамо исту причу, потражите оно што је рекао Алекс Џоунс, наводно се граде кампови за имигранте, али тамо планирају да ставе оне који се опиру фашистичким коронским мерама. У Немачкој такође иста ситуација, они су већ званично најавили да ће прекршиоци коронских мера бити смештени у мигрантске кампове!

У неким земљама су најавили да ће искључити СИМ картице невакцинисаним и немојте се изненадити ако о томе почну да причају и у Европи. Неколико година уназад, европске земље су почеле да уводе евиденције о СИМ картицама и свака је везана за име особе, а некада сте картицу могли да купујете на киоску без регистрације. Ово није случајно. Европска унија полако се претвара у фашистичку тоталитарну творевину потпуне контроле.

Градови и државе полако ће се претворити у затворе, а наши станови у затворске ћелије, из којих ћемо бити пуштени само у одређено време и под одређеним условима. И то ће бити трајно стање. Једном када нам одузму слободу, неће нам је вратити, мораћемо то учинити сами, као што је то увек био случај у историји.

Шта нас чека на зиму

Сада када знамо шта је план и шта је крајњи циљ, много је лакше предвидети који су следећи кораци у постизању тог циља. Поред тога, можемо погледати Аустралију која је тек ушла у зиму. Погледајте шта се тамо догађа, милиони људи улазе у строги карантин, јер њих 20-ак наводно има грип. Да ли неко заиста мисли да владари толико брину о нашем здрављу, да су спремни да униште животе људи и уруше економију, због вируса који има смртност од грипа?

Наравно, тешко је детаљно предвидети шта тачно може да падне на памет злочинцима и која ће тактика бити изабрана у датом тренутку, јер то зависи и од нас и од нашег отпора. Ако се ствари не буду одвијале по плану, повући ће очајничке потезе, укључујући искључивање интернета и целе мреже електричне енергије. Они то већ најављују, а ми знамо да за то планирају да оптуже хакерски напад. Послушајте шта каже један од главних манипулатора, Клаус Шваб: „Велики хакерски напад може зауставити нашу електричну мрежу, транспорт, болнице и цело наше друштво. Корона криза изгледаће као мала несрећа. “Верујете ли да је такав хакерски напад могућ? Забога, нису све електране на свету повезане на исти ЛАН! То је глупост, али они нас припремају јер планирају да сруше наше друштво. Планирају да изазову несташицу хране урушавањем дистрибутивних канала, за шта ће наравно окривити корону и хакере.

Четврти талас вируса корона стиже на јесен, не сумњајте ни најмање. Иако пишем овај текст у време када је Словенија званично прогласила крај пандемије, а хрватска обала препуна страних туриста, верујем да ће средином августа почети да се гуши новом блокадом. Све је то већ планирано, а чини се да ће нам продати тзв Делта варијанта као ново средство за ширење страха и приморавање људи на нове мере и нове вакцине. Јер ће за нови сој направити нову вакцину, у ствари неки упућени кажу да је направљена давно и да чека. На крају крајева, већ их виђамо како најављују нова вакцинација на јесен, а затим редовно сваке године. То је изјавио и директор компаније Фајзер, криминалне компаније која је већ много пута осуђивана због лагања о својим производима, подмићивања лекара, намештања резултата студије и прикривања нежељених ефеката лекова.

Након започињања планираног четвртог таласа пландемијског вируса, објавиће да је нови сој много опаснији за младе (јер очајнички желе да се вакцинишу) и да се шири 20, 30 или 50 пута брже и толико строжи потребне су мере. И наравно, за нове случајеве вируса ће се кривити – невакцинисани.

А онда следи оно што већ добро знамо. Нова затварања и фашистичке мере за ограничавање кретања, полицијски час итд. Јер поред свих наведених циљева, један од главних циљева је уништавање малих и средњих предузећа, тако да сву моћ и капитал преузимају корпорације. То смо већ добро видели током првог затварања, када су милијардери и корпорације знатно повећали своје богатство, док су мали приватници пропали. Ово онда отвара пут за Велики ресет Клауса Шваба и потпуну трансформацију нашег друштва.

Поред тога, закључавања имају још једну важну функцију за манипулаторе. Пре неки дан, члан Кризног штаба из Канаде рекао је на конференцији за штампу да је важно спречити велика окупљања – како би се спречило ширење дезинформација о вирусу! Да ли разумеш? Не желе да се окупљамо и комуницирамо једни с другима, а истовремено цензуришу наш приступ информацијама на Интернету. Желе да у страху седимо код куће и да нам главни извор информација буду контролисани главни медији.

Порука за крај

Колико год ове информације изгледале застрашујуће, порука којом желим да завршим је – не очајавајте! Ствари нису тако црне како се чине и наша снага је много већа него што мислимо. Све је ово само њихов план, који не мора бити остварен ако пружимо довољан отпор. Погледајте само колико манипулатори покушавају да цензуришу и сакрију информације од нас, како нас уцењују и како им се жури.

Они су заправо у великом страху, јер знају да ће, ако започне масовно буђење, сви њихови планови пасти у воду и тада ће морати да плате цену својих злочина. Процес буђења је одавно започео и узима маха. Пре само годину дана, већина људи се смејала оваквим информацијама представљеним у овом тексту, ругали ми се као глупом теоретичару завере и слично.

Данас ми се мало људи смеје, иако их још увек има. Али ако погледамо коментаре на друштвеним мрежама или разговоре у круговима познаника, ствари су се значајно промениле у последњих годину дана. Полако, али сигурно, све више и више људи ће се пробудити, чак и они који су већ били вакцинисани, мислећи да ће тиме откупити своју слободу и вратити се на старо. Када ти људи схвате да су преварени и да их на јесен чека 3. доза, а затим 4. и 5., наши редови ће расти. Када чланови њихове породице и пријатељи почну трпети последице вакцине или када предузетници схвате да им никада неће бити дозвољено да раде као раније, наша страна ће ојачати и тек тада почиње права борба. Све ово до сада била је само уводна битка, у рату против зла, у којем ћемо сигурно имати губитке, али верујем да ћемо на крају победити.

Вучић нам свесно доноси делта сој короне из Индије! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА