Најновије

ОБРАДОВИЋ: Двери изложене судском прогону због протеста!

Председник Покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је да је његова странка изложена судском прогону, јер више од 30 чланова има разне прекршајне и кривичне судске поступке због учешћа на протестима и разним другим опозиционим политичким акцијама, саопштено је данас из те странке.

Бошко Обрадовић. (Фото: Јутјуб)

Како су на конференцији за новинаре у Чачку навели представници Двери, само у овом граду, због учешћа у прошлогодишњем протесту против закључавања грађана, полицијског часа и ванредног стања, кажњено је 12 бивших одборника, чланова и присталица Српског покрета Двери у укупној вредности од 310.000 динара.

„Лично сам недавно кажњен са 70.000 динара због организације прошлогодишњег протеста испред Председништва Србије, а у току је и кривични поступак против мене и неколико чланова највишег руководства Двери, као и против председника нашег Политичког савета“, истакао је Обрадовић и питао колико других опозиционих политичких организација данас трпи такав прогон.

Лидер Двери је поручио да је поносан на Чачане, јер се њихов град тада уписао на мапу ретких градова у Европи који су се супротставили новом тоталитаризму и кршењу људских права под изговором пандемије.

Изведен напад дроновима на америчку војну базу, огласиле се сирене! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА