Најновије

ВАЦИЋ ПОЗДРАВИО ОДЛУКУ ПОШТА СРБИЈЕ: И српски витезови су са псима шетали по двору

Покрет Левијатан недавно је упутио захтев Пошти Србије за решавање проблема остављања кућних љубимаца испред објеката Поште Србије, а данас је тај пробем решен.

Миша Вацић (Фото: Патриот група)

„Након више деценија остављања и мучења наших љубимаца по свим временским приликама и неприликама испред објеката Поште Србије и покушаја да се овај проблем реши за шта није било слуха годинама уназад, упутили смо захтев садашњем директору Ђорђевицу да помогне да се то питање реши у корист наших четвороножних пријатеља и чланова породице. Директор Поште схватио је потребе и експресно реаговао те резултат видите на постеру доле – саопштио је Левијатан.

- Свечано вас обавештавамо да сваки објекат Поште постаје пет-френдли и да наши ситнији кућни љубимци неће више бити изложени екстремно високим или ниским температурама, као ни страху да ће их неко непознат силом однети док чекају свог човека да заврши обавезе – наводи се у поруци.

Први од политичара који је јавно је похвалио Пошту Србије и директора Зорана Ђорђевића је председник Српске Деснице Миша Вацић, и сам љубитељ кућних љубимаца.

- Иако сам опозиција поздрављам ову одлуку Зорана Ђорђевића да омогући улазак кућних љубимаца у филијале Пошта Србије. Елитни витезови, у време када је Србија била царевина, могли су да уз своје верне псе “силване” иду по двору. Као што се залажемо за одбрану нашег народа, Српска десница се залаже за заштиту наших кућних љубимаца и зато подржавамо ову одлуку која ће зауставити даље мучење љубимаца који су до сада морали да остану, по киши, снегу и сунцу, везани испред Пошта Србије док чекају своје власнике – рекао је Вацић.

Извор: Правда/Националист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА