Најновије

НОВА ПРОВОКАЦИЈА ПРИШТИНЕ: Курти захвалио Кларку за НАТО агресију!

Премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти примио је данас бившег врховног команданта НАТО савезничких снага у Европи, америчког генерала Веслија Кларка, коме је захвалио на његовом вођству у "одлучујућој НАТО интервенцији у пролеће 1999. године".

Аљбин Курти. (Фото: Јутјуб)

Курти је Кларку такође захвалио и на, како је рекао, "незаменљивој функцији и доприносу Сједињених Америчких Држава" и поновио одлучност Приштине да постане члан НАТО, преноси Косово прес.

Курти се састао са Кларком у пратњи министра одбране привремених приштинских институција Арменда Мехаја и министра економије Артана Ризванолија.

Кларк је изразио спремност да пружи подршку циљевима владе привремених приштинских институција за економски развој и социјални просперитет.

- Држава Косово је највећи пријатељ САД-а у Европи - рекао је Кларк, подсећајући се на време када му је председник Бил Клинтон, после последње посете Косову, рекао да је Косово најбоља ствар коју је радио током његовог осмогодишњег председништва - преноси Косово онлајн.

Антисрпске резолуције ујединиле Ђукановића, Кривокапића, Бечића, Куртија, Тачија и Харадинаја! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА