Најновије

ВУЧИЋ И ВУЛИН ПОДНОСЕ КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ СЕБЕ: Циркус се наставља

Напредњачки лидер Александар Вучић најавио је на РТС-у да ће он и министар унутрашњих послова Александар Вулин сутра поднети кривичну пријаву „сами против себе“ због навода да су умешани у послове групе Вељка Беливука. Вучић је још једном истакао да је спреман да иде на полиграф и одговара на питања – да ли се икада видео са Беливуком и Миљковићем, као и да ли је икада било какав контакт са њима остваривао.

Вучић и Вулин (Фото: Јутјуб)

Александар Вућић демантовао је министра Небојшу Стефановића, који тврди да је ФБИ учествовао у случају Беливук. Вучић је на РТС-у, где се сам позвао као гост, изјавио како су Беливука и његову групу пратили и ухапсили чланови српске полиције и БИА.

Реагујући на изјаве министра одбране Небојше Стефановића, који је саопштио јавности да је ФБИ учествовао у акцији праћења Беливука, што се према Стефановићевим речима догодило док је он био министар полиције, Вучић каже „да је сигуран да је министар случајно погрешио“.

- ФБИ није урадио ништа по овом питању. Нема учешћа ФБИ у случају Беливук, јер нам ништа нам нису доставили. Радиле су наша полиција и БИА - демантовао је Вучић свог министра одбране.

- Зна народ ко се у овој земљи бори против мафије и ко им је стао на врат - рекао је Вучић у своју одбрану. 

Дакле, циркус се наставља и опет ћемо имати прилике да посматрамо невиђену фарсу у режији Александра Вучића и његовог диктаторског режима. 

Одакле је кренула истрага против Беливука, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА