Најновије

ЕКСКЛУЗИВНО: Откривамо ко је човек који је хранио мајмуне као СНС гласаче, многи га већ знају! (ВИДЕО)

Вирални видео снимак у којем Србин храни мајмуне у Африци, представљајући на симболичан начин како СНС и Александар Вучић придобијају гласаче, подељен је на хиљаде и хиљаде пута по друштвеним мрежама, а нашао је место и у опозиционим онлајн медијима. Међутим, ти медији нису поменули о коме се ради, навевши само да је у питању „један господин“.

Игор храни мајмуне, који су метафора за наивне гласаче СНС (фото: Фејсбук видео)

Правда ексклузивно открива - реч је о дугогодишњем новинару и главном и одговорном уреднику портала Правда Игору Маринковићу, такође главном уреднику Јутјуб продукције Хелмкаст, и водитељу емисија ТемаПравда, и Инфо Мук на тој мрежи.

Маринковић је на свом путовању у Кенију снимио поучан видео у Сити парку у Најробију, где је хранећи мајмуне пронашао метафору са гласачима СНС. С том разликом што је мајмуне хранио својим кикирикијем, док СНС користи државне ресурсе и кредитна задужења преко грбаче народа и њихових далеких потомака, како би давао ситне поклоне тим истим грађанима Србије. Другим речима, СНС пљачка грађане па им од те пљачке великодушно поклања мрвице.

Подсетимо, на видеу Игор говори како грађани треба да знају зашто да гласају за СНС и Александра Вучића.

”Дали смо 20 евра свим пунолетним грађана, 3.000 динара за вакцинисане, 20.000 динара за пензионере”, говорио је делећи мајмунима храну, па наставио: “Урадићемо још много тога, градимо мрежу путева. Дођите, дођите, приђите… За СНС, број један заокружите”.

Још једном погледајте видео објављен на Игоровом фејсбук профилу.

Било једном на изборима у Србији

Posted by Игор Маринковић on Понедељак, 09. август 2021.

Такође, овај видео је објављен и у оквиру емисије Инфомук која иде понедељком увече као лајв програм, где је заправо овај видео и премијерно приказан. Такође ту се Маринковић уживо јавио директно из Африке, са вестима о ситуацији у Кенији у вези корона политике. Препоручујемо да погледате.


 
Иначе, Игор Маринковић је познат и по томе што је био дисидент и против претходне власти, па је тако привођен јер је на Теразијама јео сладолед, на месту где је било забрањено окупљање, а због својих политичких активности провео је и 15 дана у прекршајном затвору.

Зашто је Вучић као Ким Кардашијан читајте ОВДЕ.

Извор: Правда, Никша Булатовић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА