Најновије

"БИО МИ ЈЕ ТВОЈ ТАТА МАКРО": Гледатељка открила шокантне детаље о Маји Маринковић! (ВИДЕО)

На врућим столицама синоћ у емисији "Народ пита" седеле су Мина Врбашки и Маја Маринковић.

Маја Маринковић (Фото: Јутјуб)

Стално што се провлачи, јесте то да треба да се опаметите у односу са мушкарцима, колико сте то пута саме себи рекле? - питала је Душица.

Ја кажем нећи, па после два и поминута настаје хаос. Ја сам таква када немам поверења у вољену особу. Знам да није оправдање, ако ми се нешто не свиђа могу да одем, али ето. Љубоморна сам, такав ми је карактер. Ја сам осетила да ми је партнер дао повода, ишла сам срцем, па куд пукло да пукло. Боље је бити прорачунат и размислити, али ето. Нисам ја у свакој вези била онаква, није ни приближно било и надам се да ми се неће догодити то више - одговорила је Маринковићева.

О тим стварима је глупо и причати, то је сплет околности то је све иза нас. Да могу да вратим време наравно да бих променила много тога. Сви гледаоци који говоре шта треба да се ради, не знају како је унутра и како је бити затворен. Неке ствари нису реалне за неке људе, ми смо младе,мало опичене и радимо погрешне ствари, грешимо пред камерама. Треба имати мало разумевања и за нас није нам лако - говорила је Мина.

Душица је поздравила нову гледатељку која се укључила у студио.

Добро вече, Мајо, гледаш ли филмове, знаш ли Мерлинку? Знаш ли чиме се она бавила? Да имаш нешто у глави не би понављала десет пута, слушај док причам ало! Нон стоп причаш о проституцији, да имаш нешто у глави не би била са човеком од четрдесет година. Ти, Миљана и ова Тара, три девојке за које се не зна која је гора од горе! Ар*ила си се ко кобила - говорила је госпођа.

Госпођа је покушала да се обрати лепим речима Мини, али је Маја моментално прекинула.

Ништа паметно нисте рекли право да вам кажем. Ја сам имала однос са својим партнером. Ви мора да сте нека проститу*ка чим оправдавате те ствари - рекла је Маја.

Био ми је твој тата мак*о! Срам те било! - прекинула је гледатељка.

Мина, ти си фина и културна зха разлику од ове овде. Ја бих мало прокоментарисала. Мајо толико си проста, толико си глупа, две реченице не знаш да саставиш. Прокоментарисала бих мисицу, она је лепа културна, образована. Не знам што је питају толико за тог Луку па није она била удата, докле то тако - рекла је госпођа.
Мина сигурно има двадесет и једну годину. Нека си жива и здрава, а ова се никада неће удати. Јадна ти Мајо, јуриш ону јадну девојку Ану Кораћ - настављала је гледатељка.

Како ја да имам проблем кад ви мене зовете у дванаест и коментаришете. Ви имате проблем. Срамота је бити тако неваспитани као ви - јасна је била Маја.

Шта је то толико да повуче људе да овако вређају? - питала је Душица.

Ми смо дошли да људи дају свој суд, али опет не морамо да трпимо ове увреде. Наши међуљудски односу у Белој кући, овде то тако не може. Овде смо да чујемо критике да саслушамо све, али не дозвољавам да ме неко вређа - рекла је Маја.

А зашто то дозвољавате у Задрузи, јер када гледаоци то виде они и сами себи дају за право да исто причају? - наставила је водитељка.
Не може баш то тако, ми смо издресирани више па је лакше. Али пукнете, дође до физичког контакта и онда ужас. Ако нисте наспавани исто настане проблем, одмах, то је тако - навела је Мина.

Људи када живе под истим кровом, има нас педесет, сви различити, па сви различито расположени, није то једноставно. То је природно. Ето и парови, Кенан и Риалда су ето најскладнији пар али се деси конфликт. Увек постоји опција да се склониш али опет немаш где - изјавила је Маја.

Синди и у петој деценији изгледа перфектно у бикинију. Више о томе погледајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА