Најновије

КНЕЖЕВИЋ: Кривокапић да открије информације о тајном лету Ђукановића за Париз

Председник Одбора за безбједност и одбрану и један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић данас је обновио иницијативу према председнику Владе Здравку Кривокапићу за уклањање степена тајности ‘’ИНТЕРНО’’ за податке који су садржани у Упутству о условима и начину коришћења авиона којим располаже Генерални секретаријат Владе Црне Горе везану за детаље коришћења службеног авиона у приватне сврхе председника државе Мила Ђукановића, коју је упутио 4. фебруара ове године, а на коју није добио одговор.

Милан Кнежевић (Фото: Јутјуб)

Из Демократског фронта поручују да се залажу за тоталну демонтажу тоталитарног система који је бивши режим креирао, па сматрају и да је ово једна од веома важних информација која се мора поделити са грађанима Црне Горе, јер је овај пут коштао пореске обвезнике отприлике око 20 хиљада евра.

„Управни суд је на усменој расправи 2. јула 2021. године донео пресуду да се поништава решење Генералног секретаријата Владе Црне Горе УП 5/20 од 28. јануара 2020. године, па самим тим сматрамо да Здравко Кривокапић мора у што краћем року скинути ознаку тајности и открити који је био циљ посете Паризу, председника државе Мила Ђукановића, који покушава на све могуће начине да сакрије. Управо избегавања откривања ове информације Влада Здравка Кривокапића још једном потврђује да нема петље и храбрости да крене у демонтажу тоталитарног система који је креирао Ђукановић.“, закључили су.

На која питања мора да одговори власт у Србији, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА