Најновије

ОПТУЖУЈУ ГРАДОНАЧЕЛНИКА НИКШИЋА А ЦИЉАЈУ СВЕ СРБЕ У ЦРНОЈ ГОРИ: Снажна подршка од Српско-руског центра ''Мајак''

Поводом саслушања Марка Ковачевића, градоначелника Никшића, огласио се и Српско-руски центар ''Мајак'' из Новог Сада.

Марко Ковачевић (Фото: Јутјуб)

'’Српско-руски центар “Мајак” пружа пуну подршку градоначелнику Никшића Марку Ковачевићу у овом сулудом обрачуну који ДПС води против Срба у Црној Гори и то на најперфиднији могући начин који су постигли кроз нову резолуцију о Сребреници у Црногорском парламенту. Оптужбе служе за чисто политичко одржавање тензија и покушаје изазивања инцидената. Само сложно и пожртвовано деловање у интересу целог српског народа и издржаћемо још један у низу напада на нас Србе широм Српског света који им толико смета'’, изјавио је Владимир Пребирачевић, директор Српско-руског центра '’Мајак'’ из Новог Сада.

Подсећамо, Марко Ковачевић је позван на саслушање у ЦБ Никшић зато што се оглушио о антисрпску Резолуцију о Сребреници, за коју су у црногорском парламенту изгласале странке опозиције предвођене ДПС-ом, који је покренуо иницијативу за овакву резолуцију, и посланици Демократа и ГП УРА, који чине део владајуће коалиције.

Посланици Демократског фронта су гласали против овакве резолуције, и након тога су осудили њено изгласавање, тврдећи да је она усмерена директно против свих Срба у региону.

Како су Кучи забранили Кривокапићу да дође код њих, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА