Најновије

"АКО МИСЛЕ ДА НАС ХАПСЕ, НЕКА ОДМАХ КРЕНУ!": Додик одбио позив Тужилаштва БиХ (ВИДЕО)

Немам намеру да се одазовем на позив Тужилаштва БиХ на саслушање, изјавио је за РТРС српски члан Председништва БиХ Милорад Додик, коментаришући информацију да је једна од 29 пријава које се односе на негирање геноцида и ратних злочина и пријава против њега.

Милорад Додик. (Фото: Јутјуб)

Формирање предмета по наметнутим изменама Кривичног закона БиХ види као след који иде ка распаду БиХ која, по његовој оцени, не може да живи на овај начин у којем се Бошњаци радују, јер имају високог представника који искључиво ради против Срба.

Поновио је да ће сваки грађанин Републике Српске који буде узнемираван због наметнутих одредаба Кривичног закона БиХ бити заштићен.

„Ја немам намеру да се одазовем ни њима ни било којем другом, али имам намеру да идем у Сарајево. Баш ме интересује како ће се понашати. Шта да коментаришем, то говори о томе шта је био прави циљ Инцка и ових да додатно направе раскол“, рекао је Додик.

„Ми не признајемо тај Суд, не признајемо те њихове активности. Нећемо их признати никада, ако мисле да имају моћ да нас хапсе и терају по затворима онда нек изволе одмах да крену, дугог начина нема. Сваки грађанин Републике Српске, за кога сазнамо да је због тога био узнемираван, биће заштићен“, навео је Додик за РТРС.

Кривокапић се жали британској амбасадорки! Више о томе ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА