Најновије

ФОЛИРАЊЕ НА КВАДРАТ! Председник носи скупа одела и пије вина од 5.000 евра, а као воли "подригушу" (ФОТО)

За доручак мортадела, парадајз и лебац, па још на колима. То нам је председник Александар Вучић презентовао у суботње јутро, како би још једном покушао да превари поштеног сељака и послао поруку - исти смо једемо "подригушу" и 'леба.

Александар Вучић. (Фото: predsednik.rs)

Сви одлично знамо да је председник Србије фолирант, само је питање ко ће му то и рећи. Фолира се када прича о својој гардероби, ципелама, скупом вину, што не би онда и када је реч о суботњем доручку на колима.

Све ово не би била битно да председник Србије - економског тигра - сам није запетљао причу, како се он облачи из фундуса и очигледно лагао. Та његова одела која му доносе из фундуса, јер "је габаритан", коштају преко 5.000 евра. Уз то обује оне "зења" гиље од 600, некад обуче "аберкромби" тренерку за само 160 евра и буде фенси као фармер из Велике Ломнице. Ето, нек пита Весића, је л' истина, он га копира.

И тако напредњачки лидер, који живи живот обичног грађанина и има празну имовинску карту, не иде никад на одмор јер ради 20 сати дневно, па не зна ни шта су приватни авиони, јахта, ни плажа Мајамија, или не дај боже, скијање у француском Куршавелу. Како би он то знао, то неки зли људи који га мрзе, измишљају!

Исто тако, ти зли људи су разоткрили како је Вучић у Њујорку са сарадницима ручао у једном од најскупљих ресторана на Менхетну, "Нуср-Ет Стеакхоусе". Рачун је, због вина тог јефтиног вина "пингус" које су пили, био око 6.000 долара. И тада је био у друштву са саветницом Сузаном Васиљевић, познатој и по скупљању префињеног аксесоара, који кошта и по више хиљада евра. Пошто их има више, не би било фер издвајати један по један.

Ово је само делић показивања Вучићевог лица, оног шта је он заиста. И онда нам сервира како је он човек из народа, са улице. Добро, то није слагао, уличарски речник стално показује.

РТС крије цену по којој је продао своје серије телевизији Курир! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА