Најновије

МРЗИТЕЉКИ СРБИЈЕ ЗАБРАЊЕН И УЛАЗАК У БОСНУ! Јадранку Барјактаровић вратили с границе, отказују јој и наступе у Европи!

Јадранка Барјактаровић није могла да одржи наступ у једном клубу код Мостара прошлог викенда јер су је вратили са границе и саопштили јој да не може да уђе на територију суседне државе.

Јадранка Барјактаровић. (Фото: Јутјуб)

Певачица је, према речима нашег извора, била непријатно изненађена кад је чула шта су јој полицајци рекли, али није правила драму већ се са својом менаџерком одмах вратила назад. Тад су позвале људе из клуба у којем је требало да наступи и рекли им да су враћене са границе, али да им нико није објаснио због чега. У разговору су поменуле то да су провере службених лица трајале дуго, да је полицајац неколико пута одлазио унутра и враћао се, да би на крају само изустио "госпођа Барјактаровић не може да уђе на нашу територију" и вратио им документа.

Не може ни у Европу

Јадранка, како каже наш извор, верује да је забрана уласка у Босну верововатно из истог разлога као и за Србију, односно због ширења говора мржње. Оно што је занимљиво јесте да се певачицина менаџерка људима из Мостара пожалила на то да Јадранки стално отказују наступе ван Црне Горе и да се то скоро десило и са једним клубом из Швајцарске. Наводно, они су јој заказали тезгу али неколико дана пре тога јавили су да нема интересовања публике и да наступ неће бити одржан. Певачица је, откако се десио скандал кад је у Подгорици певала стихове "не може нам нико ништа, јачи смо од Србије" није имала ниједно гостовања ван Црне Горе, већ искључиво пева у својој домовини на приватним слављима.

Разочарана

Курир је објавио ексклузивно сазнање почетком године о томе да је црногорска певачица кренула аутомобилом за Србију, али да је због забране уласка у нашу државу врацена са границе. Како је навео наш извор са лица места, Јадранки није дозвољен улазак на нашу територију због ширења говора мржње, али и зато што је певала на митингу ДПС, на чијем је челу Мило Ђукановић.

У телефонском разговору тада је потврдила наша сазнања.

- Инцидента није било никаквог, а да сам добила забрану - јесам. Не желим да продубљујем ову тему. Срдачан поздрав - рекла нам је разочарана Јадранка. Током јучерашњег дана није била доступна за коментар.

Кривокапић се жали британској амбасадорки! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА