Најновије

"ЗЛОЧИНАЦ ОРИЋ ЗАСЛУЖУЈЕ КАЗНУ ЗА ЗЛО КОЈЕ ЈЕ ПОЧИНИО": Упућена јасна порука властима БиХ, побијени Срби чекају правду!

Министар унутрашњих послова Србије Алексанар Вулин оценио је да бошњачки члан Председништва БиХ Шефик Џаферовић воли да суочава Србију са оним што мисли да је истина, али никада не суочи себе са оним што је српска истина, саопштио је данас МУП Србије.

Насер Орић. (Фото: Јутјуб)

Вулин је, поводом захтева БиХ за изручење Душана Корњаче, који је у Сарајеву оптужен за ратне злочине, истакао да "ископане очи судије Илића и преко 3.000 побијених Срба у Подрињу заслужују истину, а злочинац Орић заслужује казну за зло које је починио".

Оцењујући да Џаферовић воли да глуми жртву, али да, када глума прође, остане истина, Вулин је истакао да је истина да Насер Орић има интерполову потерницу издату у Србији и да ни за један злочин није одговарао.

Вулин је у Москви, где на позив Ростеха обилази војно-технички форум "Армија 2021" и присуствује отварању Међународних армијских игара на којима већ традиционално учествује Војска Србије, такође подсетио да је истина да је председник Србије Александар Вучић био у Сребреници да ода почаст бошњачким жртвама, а да ни један бошњачки лидер није одао пошту српским жртвама.

- И истина је да су Вучића покушали да убију у Сребреници, а да за то до данас нико није упутио ни извињење, нити је било ко одговарао - нагласио је Вулин.

Орбан грми после најаве доласка нових избеглица! Више о томе ОВДЕ.

Изор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА