Најновије

БАЈДЕН ДА ПРЕСТАНЕ ДА ЗА*ЕБАВА СВЕ! Трамп се хитно укључио у ТВ програм, пале жестоке речи због Авганистана!

У свом најновијем интервјуу, бивши председник САД-а више пута није успео да објасни шта би урадио другачије да је остао на челу.

Доналд Трамп. (Фото: Flickr)

Доналд Трамп је имао много тога да каже о томе како је Бајден погрешно поступио са повлачењем из Авганистана, али када му се пружи прилика да објасни шта би урадио другачије, Трампов главни план своди се на напуштање земље у тињајућим рушевинама.

-То је нешто што је прилично невероватно - рекао је он у укључењу за Фокс бизнис.

- Они људи који наводно контролишу Бајдена раде ужасне ствари, опаке ствари. Варају, краду, лажу. Али они не могу једноставно да се повуку из земље у коју уопште нисмо требали да уђемо... Требало је да ту земљу ударимо пре много година, да их ударимо јако, па да пустимо да иструне - рекао је Трамп.

Бившем председнику је у више наврата постављено питање како би се изборио са ситуацијом да није изгубио на изборима. Међутим, он више пута није давао суштинске одговоре, само је рекао да би победио у рату у Авганистану да је имао само још неколико месеци.

- Он (Бајден) им је предао земљу на сребрном послужавнику - рекао је Трамп.

- Требало би да се извини и престане да покушава, опростите на изразу, да за*ебава све да мисли да је оно што је урадио добро. Требали смо да се повучемо, али требало је да се повучемо на потпуно другачији начин, са великим достојанством. То би била огромна победа за нас - додао је Трамп.

Опет, није објаснио који би "потпуно другачији начин" резултирао "огромном победом" упркос томе што је био упитан за детаље.

Застава „Талибана“ над Кабулом? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА