Најновије

КИМ ЏОНГ УН СЕ ИСТОПИО! Ово је ново лице лидера Северне Кореје!

Лидер Северне Кореје Ким Џонг Ун на најновијим снимцима и фотографијама изгледа мршавије него икад, са вишком коже која му се опустила на врату, а јакна му је висила на раменима.

Ким Џонг Ун. (Фото: Синхуа)

На фотографијама које су објављене севернокорејски вођа се види испред масе која аплаудира и плаче током прославе Дана младих у Пјонгјангу.

Кимове црте лица, како преноси Дејли мејл, биле су посебно истакнуте, посебно око његове браде која се због прекомерне килаже није видела.

Овај 37-годишњак је такође носио белу јакну која му је била комотна, а тканина му није била чврсто натегнута око стомака.

Приче око Кимовог здравља присилиле су власти да забране приче о његовој тежини након што су се раније ове године појавиле фотографије на којима се први пут видио драстично мршавији Ким.

У покушају да сузбију гласине, чак су рекли и за државне медије да Ким једе мање 'за добробит земље' која се бори с глађу. Те исте гласине наводиле су да су му уградили желудачну кесу како би смањио претерану тежину, а с друге стране причало се и како га је пандемија натерала да смрша.

Ким се дуго бори са прекомерном тежином која је расла из године у годину, а уз то је био жестоки пушач те је наводно и пуно пио. Међутим, ове године појавиле су се фотографије у више наврата на којима је изгледао доста мршавије.

Траже од Шмита да смени Додика! Више о томе ОВДЕ.

Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА