Најновије

Потукли се Маја Маринковић и Филип Цар: Драма усред ноћи, бивша задругарка вришти на сав глас (ВИДЕО)

Брзо након завршетка четврте сезоне "Задруге", бивши учесници Маја Маринковић и Филип Цар упловили су у љубавну романсу, упркос бројним покушајима да то демантују тврдећи да је реч само о пријатељству. Друштвене мреже преплавили су бројни докази о њиховој вези, а томе су сведочили и људи из њиховог окружења - бивши учесници "Задруге", који су потврдили да су у емотивном односу.

Маја и Цар (Фото: Јутјуб)

Цар је чак у емисији "Народ пита" изненадио Мају поклоном и страственим пољупцем уживо у програму, после чега су постали нераздвојни - дане и ноћи су проводили у чувеном етно селу у Борчи, а заједно су недавно посетили и Беч. Иако је деловало да им је однос здрав и идиличан, снимак у чији смо посед дошли говори супротно.

На њихову везу је, по свему судећи, стављена тачка, и то на најгори могући начин - жестоком тучом! Маја и Цар су се након бурне свађе потукли у глуво доба ноћи и на ноге дигли читаву зграду.

То да сте видели... То је такав хаос био! Урлали су једно на друго, а онда је кренула туча, није се знало ко ту кога... Маја је вриштала толико да нас је све разбудила, а баш је касно било, пакао! Урлала је и плакала, он се драо као луд - испричао је извор , а појавио се и снимак који је забележила комшиница из стана поред оног у ком је дошло до физичког обрачуна Маје и Цара.

- Маја и Филип Цар овде, стан до, Маја вришти - написала је жена из стана поред и своје тврдње доказала аудио снимцима, које вам  доносимо.

Ране радове Сандре Решић погледајте ОВДЕ.

Извор: pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА