Најновије

Ако вас терају да се вакцинишете, позовите се на ово опредељење!

Након открића да би пола милиона вегана у Великој Британији могли бити у могућности да одбију вакцинацију на радном месту због својих уверења заштићених законом о запошљавању, глумац Лоренс Фокс најавио је да се сада идентификује као „транс веган“.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

„Прошле године, суд је пресудио да је такозвано етичко веганство заштићена карактеристика, што значи да би послодавци ризиковали правну радњу ако нареде вакцинацију таквог особља“, преноси Дејли Телеграф.

Радници са другим верским уверењима такође могу навести статус заштићене категорије како би избегли присилну вакцинацију од стране послодаваца.

„Неки етички вегани можда се неће сложити са чињеницом да су вакцине тестиране на животињама. [Суд за рад] је раније пресудио да је етичко веганство уверење које се може заштитити “, рекао је портпарол адвокатске фирме Левис Силкин.

Иако вакцине против ковида19 не садрже ништа добијено од животиња, тестиране су на животињама.

Џенет Ровли, веганска адвокатица у Веганском друштву, рекла је да је примила око 100 порука од забринутих вегана у којима се каже „да су психолошки озбиљно погођени јер се морају суочити с овом дилемом“.

Глумац и активиста против присилног закључавања Лоренс Фокс реаговао је на вест прогласивши нови идентитет, који ће сигурно поделити безброј других.

„Од данас се идентификујем као транс веган“, написао је на Твитеру.

„Ја ћу јести само биљну храну и средње печене одреске. И пилетину, саламу и свињетину „, додао је Фокс.

За милионе Британаца, посебно млађих људи, за које је већа вероватноћа да ће умрети од нуспојава вакцине него од самог вируса, њихово одбијање да застраше морајући да буду вакцинисани као радно стање може се свести на једну изјаву пркоса.

„Сада смо сви транс вегани.“

Да ли корона може смањити мушки полни орган прочитајте ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА