Најновије

ЕУГЕНИСТИЧКИ КОНЦЕПТ! Бил Гејтс има паклени план за човечанство! На мети су мушкарци!

Научници Универзитета у Дандију добили су помоћ Била Гејтса у износу од 1,2 милиона фунти (више од 1,4 милиона евра) која ће се користити у наредне две године за идентификацију одговарајућих једињења са потенцијалом за развој прве сигурне и ефикасне мушке контрацептивне пилуле.

Бил Гејтс. (Фото: Јутјуб)

Крис Барат, професор репродуктивне медицине на Медицинском факултету Универзитета у Дандију рекао је за британски дневни лист „Метро“ да није било значајних промена у области мушке контрацепције још од развоја кондома.

„То значи да велики део терета заштите од нежељене трудноће и даље пада на жене. Надамо се да ћемо решити ту неједнакост и већ смо напредовали, захваљујући претходној рунди финансијске помоћи добијеној од Фондације Бил и Мелинда Гејтс“, рекао је Барат.
Додао је да је Универзитет на јединственој позицији да настави са овим истраживањем, комбинујући „нашу међународно признату стручност у истраживању плодности мушкараца у оквиру наше Медицинске школе са нашим знањем о дизајну пилула заснованом на нашој школи природних наука“.

„До краја овог двогодишњег периода, желели бисмо да идентификујемо висококвалитетно једињење којим можемо да пређемо у прве фазе развоја пилула. То би био значајан корак напред на овом пољу и потенцијално би могао бити кључ који откључава нову еру у мушкој контрацепцији“, рекао је Барат.

„Метро“ наводи да је између 2015 и 2019 било око 121 милион нежељених трудноћа у свету. До нежељених трудноћа долази три пута чешће у најсиромашнијим регионима света.

Лазански имао архиву јачу од Пентагона! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА