Најновије

ЕНГДАЛ: Национални суверенитет претња глобалистима, Косово је део глобалног рата за будућност човечанства

Српски народ кроз своју дугу историју много је пострадао, али увек је налазио излаз, и уверен сам да ћете и сада пронаћи пут, колико год то у овом тренутку тешко изгледало, каже угледни америчко-немачки независни аутор, новинар, истраживач геостратешких, економских питања и добар познавалац историје Балкана Фредерик Вилијам Енгдал, преноси Тањуг.

Косовска Митровица (Фото: Јутјуб)

"Овога пута на удару је читаво човечанство и ако то схватимо, то нам умногоме повећава шансе. НАТО и ЕУ данас нису добро решење за било коју нацију", рекао је Енгдал за Новости.

Сматра да је ЕУ банкрот конструкција која за циљ има одузимање слобода државама чланицама ради глобалистичких интереса, а НАТО је "полицијска рука" тих интереса.

Коментаришући то да упоредо са притиском на Републику Српску, из САД и ЕУ стижу све арогантнији захтеви са Србија призна независност Косова, Енгдал каже да је исти план за намерно уништавање Југославије и демонизовање српског народа, примењен и на Косово.

"Све је то део глобалног рата за будућност човечанства. Сваки привид националног сувереног идентитета је претња тим глобалистима из Давоса, укључујући суверенитет Србије, Русије, Грчке, чија историја и култура имају пуно тога заједничког", казао је Енгдал.

Чије је стратиште Сребреница, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг/Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА