Најновије

"Вучић и Беливук у затвору да расправљају ко је кога звао"

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да криминална група Вељка Беливука није постојала пре доласка Српске напредне странке (СНС) на власт, односно да је "од нуле" настала у време актуелног режима.

Веља Невоља (Илустрација: Правда/Јутјуб)

Јеремић је, како је саопштила Народна странка, оценио да челници "актуелног режима" морају да сносе политичку одговорност за ширење организованог криминала у Србији, "чак и да није тачно ништа од онога што се у јавности појавило о њиховим везама са Беливуковим кланом", јер су како је рекао, у претходних готово десет година имали сву власт у својим рукама, а тај клан је "од нуле настао управо тада".

- Надам се да ће тужилаштво и правосудни органи у поступку против Беливука урадити свој посао у складу са законом и професионалном етиком, а после промене власти председник Србије Александар Вучић и Беливук добиће прилику да у затвору десетинама година расправљају ко је кога звао и ко је из садашње власти био веза са том криминалном групом - навео је Јеремић током посете Ваљеву.

Коментаришући присуство неких опозиционих челника на коктелу са Вучићем и српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком, лидер Народне странке је рекао да Вучићев "позив на државно јединство" није био искрен, јер није упућен "најзначајнијим опозиционим странкама, међу којима је и Народна странка".

- То је показало истинске мотиве сликања са вином у руци и у опуштеној атмосфери, која не одговара озбиљности ситуације - рекао је Јеремић.

Конференцију за новинаре председника Народне странке је у Ваљеву покушао да прекине човек који је говорио неповезано и вређао Јеремића, наведено је у саопштењу.

О диктатури у њеном пуном сјају прочитајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА