Најновије

ХАОС У ЛОНДОНУ! ГРАЂАНИ ПРОТИВ КОВИД ПРОПАГАНДЕ! Демонстранти напали полицију, покушали да провале у зграду Би-Би-Сија! (ВИДЕО)

Снимци који су постављени на друштвеним мрежама показују групу антивксера који покушавају да уђу у зграду „Би-Би-Си студиос“ у Вајт ситију, у западном Лондону, док их спречава мала група униформисаних полицајаца.

Протести у Лондону. (Фото: Јутјуб)

Демонстранти су наводно били из „Гласа јавности“ (Official voice), групе која верује да би појединци требало да сами донесу одлуку да ли ће се вакцинисати или не и противи се притиску владе на организације и људе да се вакцинишу.

„Група демонстраната након што је кренула из Шепардс буш грина око 13 сати, зауставила се испред комерцијалних просторија у Вуд лејну, у Вајт ситију. Није било хапшења, али ће присутни полицајци наставити да прате ситуацију“, саопштила је лондонска полиција, преноси „Сан“.

Зграда у Вајт ситију и даље је позната као Телевизијски центар, иако више није седиште Би-Би-Сија и у њој се углавном налазе луксузни станови.

Демонстрације су уследиле након што је премијер Борис Џонсон предложио да у ноћним клубовима може бити дозвољен приступ само ревакцинисаним особама.

Да би био усвојен тај предлог, потребно је донети нове законе, а око 50 посланика владајућих конзервативаца запретило је да ће гласати против.
Многи антиваксери тврде да је Би-Би-Си био превише некритичан према владиној политици која, по њиховом мишљењу, крши грађанска права и слободе, преноси Спутњик интернешнал.

Стејт департмент усвојио одлуку, Москва жестоко реаговала! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА