Најновије

ВУКАО ЈЕ ПО ПОДУ У ГАЋАМА?! Језиви детаљи туче Маје и Цара: Срушила се, морала да реагује полиција?

Некадашњи задругари Маја Маринковић и Филип Цар пре неколико дана направили су хаос у Бечу, када су се потукли у стану у којем су одсели, а како пишу медији, сцена која се одиграла у згради била је језива.

Маја и Цар (Фото: Инстаграм)

Маринковићева је плакала и урлала на сав глас, а њени крици одзвањали су читавом зградом, због чега су поједине комшије изашле из својих станова како би видели о чему се ради.

Они су затим рекли да ће звати полицију, али за сада није познато шта се након тога догодило и да ли је полиција заиста дошла.

Маја се затим срушила на под, а Филип Цар ју је, само у доњем вешу, вукао по ходнику, док су врата стана све време била отворена.

- Јесмо се посвађали, али ја сам пре тога била изреволтирана због једне женске особе и онда смо се Филип и ја нешто посвађали. Брзо смо решили то и оставили иза нас, тако да је сада све у реду - рекла је Маја након скандала.

Они су помирење потврдили и заједничким фотографијама на Инстаграму, и то из кревета.

Подсетимо, Маја Маринковић сличне сцене имала је и пред милионским аудиторијумом у "Задрузи 4", када је због свађа са тадашњим дечком Марком Јањушевићем Јањушем више пута ударала главом у зид и у врата, и бацала се на под.

Аудио снимак драме између Маје и Цара послушајте ОВДЕ.

Извор: pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА