Најновије

"НЕ МОГУ ДА УСТАНЕМ" Марић открио у каквом је стању, корона га жестоко уздрмала

Главни уредник Хепи телевизије, Миломир Марић (65), заражен је корона вирусом, а сада је открио како се осећа.

Миломир Марић. (Фото: Јутјуб)

Марић има симптоме короне које на почетку није имао. Он сматра да је то што је вакцинисан пресудно да има лакшу клиничку слику.

- Добро сам, сломљен, али добро је како је другима. Малаксао сам, не могу да устанем, сав сам сломљен... Изгледа да је то што сам вакцинисан било пресудно. Свима поручујем да се вакцинишу и ако добију корону лакше ће поднети - рекао је Марић.

Миломир је за наш портал раније рекао да је добио лекове "који прекидају вирус", а та његова изјава покренула је бројне кометаре и многе довела до забуне. Марић је истакао да се, између осталог, и због те изјаве коју многи нису разумели, суочава са коментарима пуним мржње.

- Свашта причају, те ја једини имам лек, те да немам, мислим стварно шта је то испало. Страшно, колико мржње. Кажу: "Ко Марићу дозвољава да се лечи" - закључио је Марић.

Ево на шта је Марић мислио када је изјавио да је добио лекове који "прекидају корона вирус"

Марић је, заправо, добио лек "фавипиравир" који делује тако што спречава размножавање вируса, а исти му је преписао др Горан Стевановић, директор Инфективне клинике.

Суспендовани пилоти који су одбили да превезу митрополита Јоаникија и патријарха Порфирија на Цетиње!! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА