Најновије

ПОЈАВИО СЕ ХОРОР СНИМАК ПОЖАРА У КОВИД БОЛНИЦИ: Људи искакали кроз прозоре да се спасу! (ВИДЕО)

Појавио се видео снимак са сигурносних камера у близини тетовске болнице на којем се види како се ватра брзо ширила, а у једном моменту и нешто као експлозија. Читав објекат ковид болнце био је за само три минута захваћен пламеном.

Експлозија у ковид болници. (Фото: Јутјуб)

На снимку се види како људи покушавају да се спасу искачући кроз прозоре. Некима су морали да помогну да се извуку кроз оквир прозора, али убрзо због густог дима неки од кадрова су слабо видљиви, преноси Телма. У међувремену је у судској медицини завршена обдукција 14 жртава пожара.

Узроци смрти су висока температура, опекотине и гушење. ДНК анализа је при крају, а тужилаштво ц́е извештај примити касније током дана. Судска медицина потврдила је за македонски портал Телма да им је на обдукцију донето још једно тело - 15. жртва повезана са пожаром у модуларној болници у Тетову.

У питању је девојка у 20-им годинама, са церебралном парализом, коју су доктори реанимирали када је избио пожар. Реанимација је заустављена, а она је са мајком и медицинским особљем одмах извучена напоље, без повреда или опекотина од пожара.

Девојка, која је већ умрла, одведена је кући, али ју је тужилаштво накнадно додало овом криминалном догађају и затражило њену обдукцију, због чега је одузета од породице која јој је припремала сахрану. Са њеном смрћу, број умрлих у пожару или који су повезани са трагедијом, порастао је на 15. Дванаест пацијената који су преживели пожар у болници у Тетову доброг су здравља и немају повреде од пожара, саопштиле су власти.

Вакцинаши тврде да су у праву, а плаше се суда! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА