Најновије

РАФАЛИ СУ ОДЈЕКИВАЛИ ЦЕТИЊЕМ! "Могао је избити оружани сукоб"

Министар унутрашњих послова Црне Горе Сергеј Секуловић потврдио је да је премијер Здравко Кривокапић ноћ уочи устоличења митрополита црногорско-приморског Јоаникија тражио његову оставку, као и оставку директора Управе полиције (УП) Зорана Брђанина.

Црногорски екстремисти на Цетињу. (Фото: Јутјуб)

Секуловић је у интервјуу Вијестима рекао да је у једном моменту понудио оставку у случају да неко од помоћника директора УП, којима је било понуђено да буду нови директори, преузме функцију, а то је подразумевало оставку Брђанина, коју је он нудио.

„Међутим, сви помоћници директора УП одбили су да буду нови директори, па самим тим није било потребе да дајем оставку јер је Брђанин остао на функцији“, додао је Секуловић.

Навео је да напуштање функције министра унутрашњих послова за њега није релевантно питање и да се неће грчевито борити за фотељу.

На питање да ли је на Цетињу могло да дође до употребе оружја, Секуловић је одговорио потврдно и навео да су то биле процене УП и Агенције за националну безбедност.

Када је реч о аудио-снимку на којем се чују рафали, Секуловић је рекао да може неспорно да потврди да су чауре пронађене.

„Ту бих се зауставио, јер би све мимо тога што бих казао било неозбиљно, а могуће и незаконито с обзиром на то да су у току истражне радње“, рекао је Секуловић.

Ево када ће Бајден примити трећу дозу вакцине! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА