Најновије

ДЕНИЗ ДЕЈН У С*КС ШЕМИ С БИВШИМ СРПСКИМ МИНИСТРОМ! Откривени детаљи афере: Задругарка признала да је у вези са моћником

Учесница "Задруге" која је изазвала највише коментара Дениз Дејм у вишемесечној је с*кс-вези с једним бившим српским министром.

Денис Дејм (Фото: Инстаграм)

Како се сазнаје, њих двоје су се виђали на различитим локацијама по српској престоници, а пред сам улазак словеначке старлете у ријалити провели су вече у једном ресторану у Скадарлији, где су размењивали нежности. Они су уживали у традиционалним српским специјалитетима најпре у башти ресторана, а затим су се, на инсистирање ексминистра, повукли у затворени део истог, где су могли на миру да разговарају и уживају у страсним загрљајима и пољупцима.

Иначе, према сазнањима, овај пар се састајао на тајним локацијама у граду, на чему је инсистирао управо бивши министар, који се и након напуштања зграде у Немањиној 11 нашао на битној функцији у нашој земљи.

Главни разлог због ког је он, на све начине, покушавао да сакрије ову аферу јесте тај што је у ванбрачној заједници с вишегодишњом партнерком. Иначе, о министру се и раније говорило да му верност партнерки није јача страна, као и да воли да време проводи у друштву старлета, с којима се виђао у изнајмљеним становима, елитним ресторанима и на службеним путовањима.

Министар је, према речима извора, потпуно одлепио за словеначком старлетом, па јој је приликом сваког сусрета куповао и скупоцене поклоне, на које атрактивна Дениз није остајала имуна. И сама Дениз признаје да има тајну везу с моћником у Београду, али истиче да је не схвата превише озбиљно.

- Моногамија је прецењена, не бих могла да будем само с једном особом. Тренутно имам шест партнера. Неколико у Словенији, а забављам се и с једним моћним мушкарцем из Београда. Али не смем да причам о њему - рекла је Дениз медијима на уласку у "Задругу".

Подсетимо, словеначка старлета је привукла пажњу најпре специфичним физичким изгледом и необичним одевним комбинацијама, а понајвише висином од два метра, због чега су се покренуле приче да је рођена као мушкарац, као и да је променила пол, о чему она засад не жели да се изјашњава уз тврдњу:

- Све и да сам променила пол, ја сам жена јер су и транс-жене - жене!

Карлеуша се скинула у минијатурни бикини! Све се види! Више погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА