Најновије

СНС ФАРМАКО КАРТЕЛ Рођаци Дарије Кисић и сину Кона функције у Ер Србији

Последњих месеци смо сведоци како је рапидно "напредовала" фирма "Нитес", која је повезана са Бојаном Кисићем, рођеним братом министарке Дарије Кисић Тепавчевић, која је за последњих два и по месеца добила послове од државе у вредности од 5,4 милиона евра. Али, није само брат Дарије Кисић Тепавчевић тај који је профитирао.

Кризни штаб. (Фото: Влада Србије)

Наиме, како пише Данас, високе позиције у Ер Србији добила је и рођака министарке за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, али и син још једног члана Кризног штаба, Предрага Кона.

Национална авио компанија је тако у последњих годину дана појачала кадрове, пише овај лист, и наводи да је Слободан Кон донио место руководиоца Интерне ревизије у Ер Србији у мају прошле године.

Иначе, син Предрага Кона је дипломирао на Мегатренду 2008. године, а мастер студије је завршио на Сингидунуму. Пре Ер Србије је радио годину дана у „Дилојту“, а био је и у Влади Србије и Министарству енергетике.

Посао у Ер Србији добила је и рођака министарке та рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарије Кисић Тепавчевић. Ања Кисић је, наиме, менаџерка корпоративних комуникација у Ер Србији, и то од октобра прошле године.

Претходно је радила у фирми која управља ТЦ Променадом. Дипломирала је новинарство на Филозофском факултету у Новом Саду, а мастер је добила на ФОН-у.

Абазовић се извињава цетињанима! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА