Најновије

"НЕЋУ ДА ВРАТИМ ПАРЕ": Жена која је ојадила Ђукановиће за 300.000 евра одбила споразум са Тужилаштвом

Пешукић је оптужена да је из куће брата председника државе Мила Ђукановића украла количину злата, накита, златника, ручних сатова од злата...вредности 331.500.27 евра.

Мило Ђукановић. (Фото: predsjednik.me)

Никшићанка Ана Пешукић рекла је данас у судници Вишег суда да не пристаје на споразум са Специјалним државним тужилаштвом, којим су је обавезали на шестомесечну затворску казну и да Ацу Ђукановићу врати 300.000 евра.

Пешукић је рекла да је пред суткињом Сузаном Мугошом одбила да прихвати тај договор као свој и да јој је рекла да је за њу неприхватљиво да врати 300.000 евра "нарочито да их вратим Ђукановићима":

Пешукић је оптужена да је из куће брата председника Црне Горе Мила Ђукановића украла количину злата, накита, златника, ручних сатова од злата... вредности 331.500.27 евра.

Она је годинама радила као васпитачица у кући Ђукановића.

Пешукић је рекла да је у одштетном захтеву било да јој се одреди затворска казна од шест месеци, колико је провела у притвору, као и да неосновано траже 300.000 евра, иако ни вештак није утврдио да су за толико оштећени.

- Данас су се у судници појавили правни заступници Аца Ђукановића - адвокат Драшко Ђукановић и бивши министар правде Зоран Пажин. У судници је настало одушевљење кад су га видели, мада код мене није изазвао такав осећај - рекла је Пешукић.

Русија је спремна да нападне турске трупе у Сирији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: vijesti.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА