Најновије

Највећи блам у историји домаћих ријалитија: Због овог потеза Марку Миљковићу смејала се цела Србија (ВИДЕО)

Прва сезона ријалитија “Велики брат” почела је давне 2006. године, а док су се неки учесници након ове сезоне потпуно повукли из јавног живота, други су остали “активни”, па многе од њих и данас гледамо у овој врсти тв програма. Међу њима су свакако Марко Миљковић и Мики Ђуричић, који су домаћој јавности постали познати управо током учешћа у “Великом брату”, а о појединим детаљима њиховог боравка у кући Великог брата пре пуних 15 година и данас се прича.

Марко Миљковић (Фото: Јутјуб)

Наиме, у овом ријалитију догодила се сцена која је остала упамћена до данас, а која се сматра вероватно највећим бламом у историји домаћих ријалити програма. Наиме, легендарна сцена када је Марко Миљковић добио идеју да угреје базен лонцем вруће воде шокирала је већину тадашњих учесника ријалитија, на челу са Микијем Ђуричићем, али и читаву домаћу јавност.

Наиме, након што је затекао Марка како покушава да на овај начин загреје воду у базену, Мики није могао, а да не прокоментарише овај поступак.

– Дечко стварно фино изгледа и све то, али ако му нисте дали задатак да то уради, џаба му изглед и све, јер ако је то његова сопствена идеја, дечко је глуп као к****, не као један, као два к**** је глуп! Ако је његова идеја – ако није, ја му се извињавам. Замислите лонац у који стане, пет шест литара воде, прокључа вода и ти то сипаш у хладан базен који има 800 литара воде, ма више, можда 1.200 литара… И сада ми сипамо лонац са пет литара топле воде, да угрејемо базен од 1.200 литара, па то је људи ван сваке памети! – прокоментарисао је видно изненађен Мики, па је убрзо питао Марка да ли је у питању задатак:

– Само желим да ми признаш сад нешто, ал’ немој се љутити на мене. Јесу ли ти дали задатак или си стварно мислио да базен може да се загреје лонцем воде?

– Може сто посто – кратко је одговорио Марко.

– Е онда те сматрам најглупљим овде. Немој да се љутиш. Мој интелект мени не дозвољава да се не нашалим са човеком који мисли да загреје шерпу воде и да загреје базен – додао је Ђуричић, на шта је Марко дао одговор који је још више изненадио Микија, али и читаву домаћу јавност:

– Па не једну шерпу, убациш десет! Можда не би била топла вода, ал’ брже би се угрејала, сунце и фактори разни и то је то – закључио је Марко и својом изјавом ушао у историју домаћих ријалитија.

“Марко се још опоравља од овога”, “И даље је смешно” – само су неки од бројних коментара који су се нашли испод видеа.

Станијину гузу погледајте ОВДЕ.

Извор: Објектив

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА