Најновије

Премијер Кривокапић: У Црној Гори је на делу државни удар, Радуловић интензивно радио за мањинску владу

Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић је на отварању конференције „Значај слободе медија за поглавље 27 и процес европских интеграција“, казао да је у Црној Гори на дјелу државни удар.

„Шта човјек може рећи у тренутку када је у Црној Гори на дјелу државни удар. Ипак, желим да се бавим овом темом која је изузетно значајна а то је екологија“, казао је Кривокапић на конференцији.

Кривокапић jе навео није битно каква ће и ко ће бити следећа Влада већ оно што остављају следећим генерацијама.

„Тара управо плаче, јер то више није та Тара. Ко је дозволио да такав ресурс неко може, због пута који је неко пројектовао, да би дошла до овога стања. Да ли су Национални паркови, у којима више нема шта да се лови, слика Црне Горе“, навео је између осталог премијер.

Он је истакао да су вратили Солану, али да ни то питање није до краја ријешено.

„Политика нам је постала све… Политика је мјера односа према јавном добру, према човјеку који је у центру пажње“, казао је премијер говорећи о улози медија и додао да су „медији најзначајнија моћ која се даје у руке некоме“.

Премијер је новинарима након догађаја казао да је „министар вањских послова Ђорђе Радуловић од септембра прошле године интензивно радио за мањинску владу“.

„Маске су почеле да падају, а у сљедећим данима ће да падну скроз“, нагласио је Кривокапић и питао зашто неко руши владу кад је остварила најбоље резултате.

„Ми смо забринути јер је у опасности ‘Европа сад’, што они који причају о демократији говоре о прелазном решењу. Нема прелазног решења. Ако сте демократа, вратите мандат грађанима, а то значи ванредне парламентарне изборе“, рекао је Кривокапић.

Поручио је да Црна Гора, мора да крене бољим путем на којем систем вриједности мора да буде на највишем нивоу.

Извор: Ин4с

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА