Најновије

ПУТИНОВ БРАТ УМРО САМ, НЕ ЗНА МУ СЕ ГРОБ! Страшна породична прича, због њега је сваке године на истом месту! (ВИДЕО)

Председник Русије Владимир Путин је треће дете Владимира и Марије Путин, а мало ко зна да је пре него што се и родио имао два брата која никада није упознао - Алберта и Виктора. У ретким приликама када говори о свом приватном животу, Путин је 2012. године открио да му је најстарији брат Виктор умро када је имао свега две године током опсаде нациста испред Лењинграда, данашњег Санкт Петербурга.

"Мој брат, којег никада нисам видео и упознао, сахрањен је овде, не знам чак ни тачно где. Родитељи су ми рекли да су деца одвођена од породица 1941. године, па је тако и мојој мајци син отргнут - како би га спасили. Међутим, онда су јој јавили да је умро, али никада нису рекли где је сахрањен", рекао је Владимир Путин.

Претпоставља се да је Виктор рођен 1940. а умро 1942. године у дому за децу и да је сахрањен у масовној гробници страдалих током опсаде која је трајала 872 дана и однела скоро пола милиона живота руских цивила и војника. На споменику који обележава ово страдање пише да је у периоду од 1941. до 1944. године од глади унутар града умрло више од 640.000 људи. Његов други брат Алберт је такође умро када је био беба.

Путин је и ове године, као и сваке друге, посетио место великог страдања Руса и одао почаст преминулима. Путин је такође једном приликом открио да је у ово време његова мајка била толико близу смрти од глади да је изгубила свест и "положии су је са лешевима" мислећи да је мртва, све док неко није чуо њене јауке и извукао је одатле. Његов отац, који је био у болници јер је рањен током борби, одвајао је своје порције како би је нахранио.

Владимир Путин је рођен 1952. године и једино је преживело дете.

Извор: Мондо

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА