Најновије

"ПРЕКО ОТВОРЕНОГ БАЛКАНА ПРИПАЈАЈУ ЦРНУ ГОРУ ВЕЛИКОЈ СРБИЈИ" Ђукановићу се поново привиђају српско-руски агенти

Убеђен сам да ћемо за најдаље три месеца имати превремене парламентарне изборе у Црној Гори, казао је председник Црне Горе и лидер ДПС Мило Ђукановић у Плаву, на конвенцији коалиције ДПС-СДП-СД, пред локалне изборе, шаљући тако поруку да неће дати мандат Миодрагу Лекићу, односно да ће расписати ванредне изборе.

Фото: ИН4С

- Такође, сигуран сам да се ти парламентарни избори дешавају данас, ми победу имамо у џепу. Остаје наравно да ту извесну победу у међувремену унапредимо и створимо услове за ефикасније управљање Црном Гором која се не би мучила са танком већином. А пре тога важно је да се уради добар посао на локалним изборима - храбрио је своје присталице Ђукановић после серије убедљивих изборних пораза.

- Црној Гори је неопходан политички обрт, који ће зауставити пропадање Црне Горе - поручио је Ђукановић на главној конвенцији плавске колиције за локалне изборе "Заједно победнички за Плав" СД-ДПС-СДП.

Како је нагласио, Црна Гора живи најтежу кризу у новијој историји Црне Горе, започету 2015. године, коју су индуковали они центри којима није по вољи европска и грађанска Црна Гора, и која је своју кулминацију почела након парламентарних избора 2020. године.

- Тренутна криза је и политичка и безбедносна, институционална, финансијска и економска. То је једна подла агресија која је желела да Црну Гору изведе из европског и евроатлантског политичког сазвежђа и врати је, кроз предворје тобожњег економског програма "Опен Балкан", у Велику Србију, под безбедносни кишобран Велике Русије. Безбедносна криза се у првом периоду огледала у напорима нове власти да компромитује Црну Гору као земљу чланицу НАТО кроз неконтролисани одлив безбедносних података, да би током последњег периода гледали очајничке покушаје нове власти да потпуном разградњом безбедносног система, укључујући АНБ као најважнију институцију безбедносног система, сачувају агентурну српско-руску мрежу у Црној Гори и сачувају представнике нове власти од њихових криминалних непочинстава - наставио је Ђукановић да се инати, "видећи опасност" у Србији и Русији.

Ракетни напади су извршени на циљеве у Харкову! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА