Најновије

Александар Вучић о Зорани Михајловић: Шта хоћете, да сви буду венчани за фотељу 25 година

Председник Србије и лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је поводом критика досадашње министарке рударства и енергетике Зоране Михајловић на рачун СНС да "свако о себи довољно говори".

Вучић је новинарима у Власотинцу, после отварања новог погона компаније Грунер Србија, казао да му је „тешко да одговара кад неко себи нешто даје за право, а да то другима не даје“.

„Да смо хтели да избацујемо било кога из странке, избацили би га раније. Ако вам је после 10 година потребно неколико сати да све најгоре кажете о својим колегама, а пре тога сте Бога молили да будете изабрани за министра, па се сетили да све то кажете тек кад нисте изабрани, онда много више говорите о себи него о било ком од нас“, казао је Вучић.

Навео је да у СНС „свако говори шта жели“ и да због тога „никад нико није избачен из странке нити ће бити“.

„Али шта хоћете, да сви буду венчани за фотељу 25 година, да нико не треба да буде промењен? Свако покаже своје лице, мислим да су то људи видели“, рекао је Вучић.

Упитан за наводе министарке о богаћењу неких људи на рачун СНС, Вучић је казао да је сам о томе јавно говорио и да таквих људи има „на локалу и у централи, на много места“.

„Не знам да ли је у себе гледала или у кога већ, али било би интересантно видети ако је неко чинио криминал, зашто то нисте пријавили полицији. Ја то знам и против тога се борим, зато и мењамо одређене министре и директоре предузећа јер наша странка не сме да буде Г17 ни Демократска странка“, рекао је Вучић.

Додао је да ће одговарати „свако ко је урадио нешто на противзаконит начин“.

„То је једна од најважнијих ствари за будућност СНС и покрета за Србију који ћемо да правимо, да не буде тих који су се обогатили, их супружника и најближих чланова породица који су богати као оберкнезови“, казао је Вучић.

Шта су Заветници поручили одбеглим посланицима прочитајте ОВДЕ.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА