Најновије

РОГОЗИН НА ЛИНИЈИ ФРОНТА: Ово није рат као у Придњестровљу и Босни (ФОТО)

Бивши директор Роскосмоса Дмитриј Рогозин је писао о свом путовању у зону специјалне војне операције на свом Телеграм Каналу.

Рогозин на фронту (Фото: Телеграм канал Дмитрија Рогозина)

„Са председником Савеза добровољаца Донбаса Александром Бородајем и руским војницима добровољцима посетили смо различите секторе фронта. Расположење је борбено, момци су жељни офанзиве и стално добијају попуну из региона Русије.

Борци су много боље опремљени од руских добровољаца у Придњестровљу и Босни, и то с правом. Рат је постао другачији, а ми се боримо против добро наоружаног и мотивисаног непријатеља.

НАТО је претворио Украјину у полигон за тестирање својих савремених система наоружања. Зато треба да схватимо ко нам се заиста противи и да прекинемо штетну праксу потцењивања непријатеља и говора са бацањем капе.

Добровољачки руски батаљони имају дронове и тешку опрему. Имају неопходну интеракцију са руском војском. Дух је исти. Неукротиви и неустрашиви. Победа ће бити наша“, написао је Рогозин на Телеграму.

У уторак 25. октобра, Рогозин је објавио своје фотографије са чувеним официрима из Донбаса, на којима се виде команданти батаљона Шахтјор и Злој, као и херој ДНР Абхаз (из интернационалне бригаде '’Пјатнашка'’) и пуковник Народне милиције ДНР Едуард Басурин. У опису објаве стоји да је Рогозин узео за себе борбени надимак '’Космос'’.

О губитку суверенитета Украјине прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА