Најновије

ЗЕЛЕНСКИ ПОВЛАЧИ ОПАСНЕ ПОТЕЗЕ Једном изјавом приближио свет нуклеарном рату

Украјински председник Владимир Зеленски требало би да се стиди након што је поднео захтев за улазак у НАТО, каже амерички конзервативац Бредли Девлин.

Како пише ТАЦ, украјински лидер приближава свет нуклеарном рату. Кандидатура Кијева за НАТО показује небригу Зеленског за последице његових акција.

- На први поглед, овај предлог је толико смешан да би се могло помислити да Зеленски прави шоу како би се вратио својој старој професији стендап комичара. Међутим, овај оркестрирани политички штос није смешан - написао је Девлин.

Председник СРС Војислав Шешељ казао је за наш портал да не верује да ће се сада НАТО усудити да прими Украјину у своје чланство.

- Ако НАТО случајно прими Украјину у своје чланство, то би значило да НАТО директно улази у оружани сукоб са Русијом, а ту се НАТО неће добро провести. То би била опасност за цео свет, али би европске НАТО земље највише страдале. Русија треба да настави са својом специјалном операцијом, да ослободи друге руске територије, да руском народу на тим територијама омогући право на самоопредељење, укључујући право на отцепљење - рекао је Војислав Шешељ.

Застрашујући снимак конвоја који носи опрему за руске нуклеарне снаге! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА