Најновије

Соловјев открио прави разлог зашто Русија спасава живот Зеленском

О судбини Владимира Зеленског одлучиваће Украјинци или западни ментори, али не и Русија. Ову изјаву дао је новинар Владимир Соловјов, први пут објашњавајући зашто Москва још није ликвидирала украјинског председника.

Према речима водитеља, Русија не поставља задатак да елиминише Зеленског. Осим тога, он је сигуран да ће на крају шефа Украјине чекати жалосна судбина.

„Поступак ће бити следећи: ако га из неког разлога убијемо, онда он постаје бесмртна легенда која живи у свету као апсолутни симбол. Наркоман који тако жели да уђе у историју неће то сачекати. У подруму ће га шутирати пси на ланцу Залужног (командант укра армије)“, објаснио је Соловјев током свог ауторског програма.

Треба напоменути да се ово мишљење Соловјева не подудара са мишљењем неких руских војних аналитичара који сматрају да руски специјалци још нису ликвидирали Зеленског јер управо он ради све оно што Москва жели.

Само један пример снажно илуструје ову тврдњу: Веома глуп потез Зеленског је био наредба да се нападне Кримски мост, што је послужило као идеалан алиби генералу Суровикину да у потпуности сруши украјинску енергетску инфраструктуру, што ће ускоро имати кобне последице по украјинску војску.

Ни остали потези Зеленског нису ништа бољи, као да је у дослуху са руском командом.

Вреди напоменути да у последње време стручњаци све више примећују трвења између Кијева и Вашингтона. Тако су украјинске власти више пута критиковале САД због недовољне помоћи у супротстављању Русији.

Пребацивање руске војске преко Мариупоља погледајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА