Најновије

Препорзка за наредну недељу: Промоција романа Оливере Јовановић „Увек и само твоја“ 13. децембра

Промоција новог романа Увек и само твоја одржаће се у Београду, у лепом простору књижаре Вулкан на Тргу републике број 5, у уторак 13. децембра, од 19 сати. Књижевно вече модерираће Марија Радић, уредница српске књижевности у Вулкан издаваштву.

Фото: Вулкан

Након романа Време је људско талас на камену, Путник са лажним пасошем и Песма зовиног прута, Оливера Јовановић обрадовала је читаоце новом књигом.

Увек и само твоја јесте роман у чијем се средишту налазе јунакиње чије животне приче на први поглед изгледају тако да би могле бити приче свакога од нас. Ипак, осликавајући њихове портрете ауторка непрестано суочава снагу љубави са оним што називамо усудом или судбином.

Бритко приповедање, преплитање фиктивног са документарним, интимног са општим, чине ову причу аутентичном. Управо зато оне ће подстаћи читаоца да још једном преиспита сопствени однос према животу.

Оливера Јовановић истиче да је књига настала у тренуцима сопствених драматичних животних момената, када је било потребно да се суочи са важним животним улогама: оном која јој је дата по рођењу и оном коју гради према сопственим изборима и проценама.

„Није лако окренути огледало према неулепшаној физиономији, али је неопходно уколико човек заиста жели да спозна себе“, додатно поручује ауторка и наглашава да роман Увек и само твоја може помоћи читаоцу да у часовима свог „прогледавања“ сузи простор самоће којој је изложен онда када доживљава слично искуство.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА