Најновије

ПАВИЋ: Циљ притиска запада је ликвидација Срба као државотворног фактора

„Сви ти западни притисци су много више од притисака – они су наставак западног рата против Срба другим средствима. Тај рат је почео оног тренутка када су западне силе активно кренуле у разбијање СФРЈ, и он траје до данашњег дана. Циљ није увлачење Срба у сукоб као такво, већ се сукоб користи само као једно од средстава за сузбијање српског утицаја у региону, поделу Срба на што више мањих делова и коначну ликвидацију Срба као државотворног фактора“, рекао је политиколог Александар Павић за портал ИН4С .

Александар Павић (Фото: Медија центар Београд)

Крајњи циљ је, како додаје Павић, увек био и остао покоравање и разбијање Русије.

„Док год постоји у позадини антируског фронта снажан српски фактор, немогуће је тај фронт у потпуности консолидовати. У одсуству могућности да се директно угрози Русија, следећа опција је дизање нове ”гвоздене завесе” према Истоку, али је и за то потребна пацификација позадине, а то опет не може да се постигне без неутрализације српског фактора“, јасан је он и додаје да постоје и паралелни циљеви уништавања остатка европске духовности, која се још једино може наћи у Православљу, као и уништавања сваког ”вируса слободе” који би пореметио планове западних глобалиста да уведу тоталитарну наднационалну власт која ће владати уз помоћ тоталног надзора, разбијања традиције и породице, атомизације друштва и гушења слободе мишљења, говора и савести.

„И у том смислу су Срби, по свој природи слободан народ, реметилачки фактор који мора бити неутралисан или уклоњен. Ови напади на Србе и српску државност ће трајати док год су садашње западне елите на власти“, закључио је Павић.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА