Најновије

НОВО НАРЕЂЕЊЕ ПУТИНА! Русија креће у коначни обрачун

Председник Русије Владимир Путин наложио је специјалним службама да држе под сталном контролом места масовног окупљања грађана, стратешке објекте саобрац́ајне и енергетске инфраструктуре.

Владимир Путин. (Фото: kremlin.ru)

"Сада је потребна максимална концентрација, концентрација снага контраобавештајних агенција, укључујуц́и војну. Морамо оштро сузбити деловања страних обавештајних служби, брзо идентификовати издајнике, шпијуне и диверзанте", наводи се у Путиновом обрац́ању службеницима Државне безбедности, која обележава 20. децембар као свој дан.

Он је истакао да треба појачати и рад пограничне службе ФСБ.

"Државна граница је најважнији, кључни обод за осигурање безбедности земље и она мора бити поуздано покривена. Покушаји њеног нарушавања морају се брзо и ефикасно заустављати, коришц́ењем расположивих снага и средстава, укључујуц́и мобилне јединице и специјалне снаге", додао је шеф руске државе.

Он је истакао да је ситуација у ДНР, ЛНР, Херсонској и Запорошкој области изузетно тешка, снаге безбедности у новим регионима Русије морају учинити све да обезбеде максималну безбедност, поштовање права и слобода грађана

Извор: sputnikportal.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА