Најновије

Кедми: Ово ће једино зауставити испоруку америчког оружја Украјини

САД и њихови савезници намеравају да наставе да пумпају Украјину свим врстама оружја. Постоји само један начин да се томе стане на крај, каже израелски стручњак Јаков Кедми.

Земље колективног Запада не штеде труда и новца да помогну кијевском режиму. Украјинска војска редовно добија разноврсну војну опрему и наоружање, а могу да добију и више, да није компоненте корупције.

Кијев не пропушта прилику, да заради на овим испорукама, „гурајући“ оружје на црно тржиште. Сједињене Државе су свесне тога, али настављају и даље да проширују асортиман робе, која се шаље у Украјину. Постоје гласине, да би ускоро Американци могли да пренесу ПВО систем „Патриот“ у Кијев.

Бивши шеф израелске обавештајне службе, Јаков Кедми, сматра да је разлог за такве промене, недостатак одговарајућег одговора руководству Руске Федерације. Москва се до данас ограничила само на изјаве, у духу: „Не снабдевајте, иначе ћемо…“, а то је недовољно. Као резултат тога, Запад је дошао до закључка, да Русија неће предузимати активне кораке, што омогућава да се не ограничава у снабдевању ПВО система.

Само радикална промена става Руске Федерације, према снабдевању Украјине западним оружјем, ће приморати САД да одустану од подршке Оружаним снагама Украјине. Другим речима, претње из Кремља треба да се претворе у дела. Ако Москва не преиспита свој приступ, онда ће Запад потпуно престати да схвата озбиљно изјаве руских власти.

"Запад је одлучио да Зеленског замени генералом Залужним"

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА