Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ВОЗИЛО ХИТНЕ ПОМОЋИ УДАРИЛО ЖЕНУ Нису ни приметили да им је под точковима!

На друштвеним мрежама појавио се снимак несвакидашње несреће

Фото: Принтскрин

Наиме, једну старију суграђанку ударила су кола Хитне помоћи која су ишла у рикверц. Ни возач, ни медицинско особље нису приметили да им је под возилом остала заглављена старија жена.

Кола Хитне помоћи имају београдске регистарске ознаке, а према подацима са снимка надзорне камере, инцидент се десио 3. децембра пре подне.

Како се види на снимку, возило се под ротацијом кретало у рикверц између зграда, где је екипа стизала на терен. Возач у ретровизору није видео да се стазом креће старија суграђанка, која, с друге стране, није чула возило, а била је леђима окренута возилу.

Невероватно је, међутим, да нико није ни приметио да су ударили жену и потом је браником погурали под возилом. Срећом, жена се налазила на средини пешачке стазе па није завршила под точковима санитета.

Медицинска екипа је изашла из кола и кренула ка згради у коју су се упутили, не приметивши да им је испод возила суграђанка. Тек када им се она обратила, прискочили су јој у помоћ, а возач је померио возило напред да би жена могла да устане.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА