Најновије

ВАЦИЋ СТАРТОВАО ИЗ НИША: Да сам ја председник Србија не би увела санкције Белорусији

Лидер Српске Деснице Миша Вацић започео је данас у Нишу кампању за председничке изборе који се у Србији одржавају 3. априла.

Вацић је обишао Ниш и одржао састанак са члановима Градског одбора Српске Деснице и окупљеним грађанима. На конференцији за медији одржаној у страначким просторијама он је рекао да му је примарни циљ да инсистуција Председника Србије буде вођена искључиво вољом грађана Србије, а не “као до сада” вољом страних Амбасада.

- Мој приоритет је враћање суверености институцији Председника Републике Србије и нашој држави – рекао је Вацић.

Као пример за своје речи Вацић је навео промену Устава по налогу Венецијанске комисије и настављање преговора са Албанцима упркос чињници да та страна није испунила ни једну тачку из Бриселског споразума.

- Да сам ја председник Устав не би био промењен, не би било даљих разговора док Албанци не испуне све што су прихватили, a санкције Белорусији никада не би биле уведене - објаснио је Вацић.

Он је још једном позвао патритске снаге на уједињење и формирање јединствене листе за парламентарне изборе тврдећи да би таква листа имала двоцифрен проценат гласова и била друга по броју посланика, одмах иза коалиције окупљене око СНС. Вацић је наредних дана кампање такође обилазити градове и општине на југу Србије

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА