Најновије

ХИТ СНИМАК ПУТИНА - ОВО НИСТЕ ВИДЕЛИ У ПРЕНОСУ! Погледајте шта је урадио кад се појавила Украјина, видео запалио мреже!

Путин је наводно ухваћен како "спава" током свечане церемоније на ЗОИ.

Руски председник Владимир Путин присуствовао је јуче свечаном отварању Зимских олимпијских игара у Пекингу, а у тренутку када се одиграва велика драма на истоку Европе, због страха од инвазије Русије на Украјину, Путин је наводно ухваћен како "спава" током свечане церемоније када су украјински спортисти изашли пред публику на стадиону.

Светски лидер је снимљен камером како се свалио у фотељу затворених очију док су се украјински спортисти представљали и њихова национална химна орила на стадиону "Птичје гнездо, наводи британски Индипендент. Фотографија руског лидера обишла је свет, а на њој се види како Путин седи сам у реду и држи очи склопљене као да спава. 

Могуће је да је Путин стварно заспао током програма, али је исто тако могуће да је све само тако изгледало, пошто су у датом моменту дефиловали украјински спортисти. Путинове очи су се отвориле тек када је тим Руског олимпијског комитета ушао на национални стадион у Пекингу, он је устао да их поздрави.

Председников "сан" је дошао усред напетих односа између Русије и Украјине након што је Путин поставио више од 100.000 војника на границу земље. Слике Владимира Путине изазвале су низ спекулација на Твитеру па чак је су наводили да је "лажирао" дремку као увреду за ривалску земљу.

Путин је дошао на зимске игре упркос четворогодишњој забрани учешћа Русије на Олимпијским играма 2019. због широко распрострањеног допинга и заташкавања које је одобрила држава.

Забрана забрањује руским спортистима да се такмиче под својом заставом или да слушају њихову националну химну на играма, али им се дозвољава да учествују као Руски олимпијски комитет.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА