Најновије

ПОМИЊЕ СЕ ДРОГА! Младен Мијатовић отрио шок сазнања из истраге о нестанку Матеја Периша! (ВИДЕО)

Мијатовић навео да је група младића са којима је био и Матеј Периш купила спид пре поласка у Београд.

Фото: Јутјуб

Потрага за Матејом Перишем траје више од месец дана, а упркос великм напорима српске и хрватске полиције која је два пута долазила у Београд, нестали Сплићанин још увек није пронађен. Тренутно је највећи акценат стављен на "чешљање" Великог ратног острва, а добра вест је да би смањен водостај реке, могао да олакша потрагу у наредним данима. 

Новинар ТВ Пинк -а Младен Мијатовић, изнео је нове детаље поводом случаја несталог Сплићанина откривајући каква су нова сазнања из истраге која траје од дана када је Периш нестао.

Мијатовић наводи да је група младића кренула из Хрватске ка Србији 30. децембра. Они су тада изнајмљеним комбијем кренули у Београд, а у Загребу су купили одређену количину синтетичке дроге. У питању је спид, и то су, како се претпоставља и пре одласка у клуб користили, објаснио је Мијатовић и додао да је то било у ноћи између ноћи 30. и 31. децембра.

"То је доказ да им дрогу нико није сипао у пиће, већ су је сами набавили, а ко се те ноћи дрогирао, још увек није утврђено",  навео је Мијатовић.

Периш је, како Мијатовић додаје, имао обичај да излази из клуба, након чега се дешавало да нестане, где се после 12 или 15 сати враћао кући.

"Постојали су, условно речено, слични испади", додао је Мијатовић.

Извор: Мондо/Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА