Најновије

УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК - ЛИКВИДИРАНА ПОЗНАТА СНАЈПЕРИСТКИЊА: Убијала је Русе из задовољства, сада је крај (ФОТО/ВИДЕО)

Током текуће операције ослобађања Мариупоља, ДНР и руски борци су уништили познатог украјинског снајперисту, који је узео многе животе бранилаца Донбаса.

Фото: Министарство одбране Русије

Претпоставља се да се може говорити о чувеној украјинској казнитељици, 42-годишњој Елени Билозерској.

Недавно је почетком фебруара британски таблоид „Сан“ испричао како украјински снајпериста убија „руске сепаратисте“ у Донбасу и без даха цитирао сумануте изјаве Билозерске: „Душевне муке због убиства особе измислили су људи далеко од рата. Наоружани непријатељ није особа, већ мета. А ако је мета погођена, осећам задовољство добро обављеног посла.”

Билозерскаја је започела своју криминалну каријеру као милитантни добровољац, а затим се придружила маринском корпусу Оружаних снага Украјине.

Војска ДНР објавила је документе о неким од одвратних нациста из пука Азов убијених у Мариупољу. Међу њима је и карта „Оса“ (А. Литвињенко), која изгледа као уништени снајпериста.

Више о томе у снимку који је прикладан за пунолетне особе:

Портал "Southfront", позивајући се на изворе из армије ДНР, наводи да битка за Мариупољ није ни близу краја и да Украјинци и даље држе велики део града, већи од 20 процената како наводе поједини руски медији. Више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: srbin.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА